2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی وقت طلف کردن یعنی وقتی خداهست درخونه بندشو بزتی یعنی از خداناامیدی دل بستی به بندش...حالابریزین سرم والاحرفم حقه .بریددرخونه خدا ازخودش بخواییدفقط فقط...

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏

کن فیکون معنیش اینه

باش، پس میشود

یعنی با خوندن اون ذکر، اون کار انجام میشه

همه قابلیت کن فیکون کردن ندارن

خدا و کسایی که خدا بهشون اذن داده

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

واسطه قراردادن اماما‌و‌وپیامبرا که اشکالی نداره

نه بابا الکی وقت طلف میکنید فقط خدا بس من به هیچ کس جز خودش رو نمیزنم 

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
یعنی وقت طلف کردن یعنی وقتی خداهست درخونه بندشو بزتی یعنی از خداناامیدی دل بستی به بندش...حالابریزین ...

توسل پس برا چیه عزیزم

الان مثلا فکر کن، دوست بچت بهت بگه برام بستنی بخر تو شاید براش بخری شاید نخری

ولی بچت بهت بگه، مامانی من اون دوستمو خیلی دوست دارم، از من خواست بهش بستنی بدم و من میخوام حتما بهش بدم، میشه توی مامان، براش بستنی بخری، بخاطر من که بچتم

تو حالا حتما قبول میکنی

این یه مثال ساده بود

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

توسل پس برا چیه عزیزم الان مثلا فکر کن، دوست بچت بهت بگه برام بستنی بخر تو شاید براش بخری شاید نخری ...

وقتی فرعون تودریا غرق شد بارها گفت موسی کمکم کن اما نشد بعد موسی گفت خدایا بارها کمک خواست چرا کمک نکردی خداگفت به عظمتم قسم اگریک بار صدایم میکرد من کمکش میکردم افسوس منوصدانزد..

توسل پس برا چیه عزیزم الان مثلا فکر کن، دوست بچت بهت بگه برام بستنی بخر تو شاید براش بخری شاید نخری ...

خدا وحاجتونباید بااینهایکی کرد گلم فرق داره

مثل چ کسانی،

مثل اماما فکر میکنم

یا مثلا حضرت ابوالفضل هم نماز کن فیکون دارن که خیلیا حاجت گرفتن

ولی اگه واقعا دعا کردی ک حاجت نگرفتی

گناه نکردی که گناهانت دعاهاتو حبس کنه 

یا گناهات نعمت ها رو تغییر بده

شرایط دعا رو رعایت کردی و نشد

بدون مصلحت نبود

مثل من

کلیییییییییییییییییییییبی دعا و چله و نماز و اینا خوندم

کلیییییییییییی گریه و اینا کردم ولی نشد

ولی خدا حکمتشو بهم نشون داد که فهمیدم اگه میشد هزاربرابر بیشتر گریه میکردم

وقتی عامون تودریا غرق شد بارها گفت موسی کمکم کن اما نشد بعد موسی گفت خدایا بارها کمک خواست چرا کمک ن ...

عزیزم

اونجا اون فرد از خود حضرت موسی خواست

ولی توسل اینه که اون فرد رو واسطه خودت و خدا قرار بدی

مثلا به حضرت موسی بگی، شما پیش خدا عزیزی حاجت منو تو هم از خدا برای من بخواه

نه که از خود حضرت موسی حاجتتو بخوای