2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سیب زمینی حلقه کن سرخ کن بذار کنار . مایه ماکارونی درست کن فلفل دلمه ای و قارچم بریز بهد تو پیرکس سیب زمینیارو بچین وسطش مایه رو بریز پنیرپیتزا بریز دوباره سیب زمینیارو بچین روش باز پنیرپیتزا بدار تو فر یا ماکرو ... همینو با نون تستم میتونی درست کنی با بادمجون حلقه ای هم میشه با نون لواشم میشه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خودت چی داری شام

قرمه سبزی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مرغ و تکه های متوسط کن مثلا رون دو تیکه کن بعد دوتا پیاز رنده کن از یه صافی رد کن فقط ابش باشه ابش رو با نمک و فلفل و زعفرون مخلوط کن بدیز روی مرغ ها بزار چند ساعتی تو مواد بمونه بعد برنج رو چلوکش کن فقط یه کمی خشک تر بردار بعد کف قابلمه کره بریز تکه های مرغ و بچین کفش ابی که مرغ ها توش بود همون سس اش منظورمه بریز روی مرغ ها بعد برنج رو اضافه کن و دمی بزار زیرش کم کن و زیر قابلمه ای بزار اروم اروم اون مرغ هم میپزه و هم سرخ میشه به دم کشیدن برنج کار نداشته باش مثلا یک ساعت بزار  روی اجاق باشه ولی حتما باید زیرش کم باشه تا قشنگ طلایی بشه بعد برنج رو بکش مرغ ها رو هم بچین روش موقع خوردن حتما دعام کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز