2777
2789
عنوان

پرده بکارت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 124 پست
خودش اگاهانه چندبار رابطه برقرار میکنه الان فکر ترمیمه؟؟؟ با توجه به اینکه قبلا ترمیم کرده ایشون دی ...

قبلا با همین بوده.میگه مثلا پاره نشده....این دفعه پاره شدهههه...واقعا منم نمدونستم اینجوریهه.الن دوستای دیگم گفتن

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی رو مجبور نمیکنن والا 

دقیقا مجبور نمکنن

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بنده خدایی بود با یکی رابطه داشت .یکی هم سقط کرد .

یه مورد ازدواج عالی براش،پیش امد .امااااااا خانواده شدید مذهبی و مقییید !!!! 

ایشون توی عقد توی دوران پریود رابطه برقرار کرد و بدون اینکهوپسره بفهمه چی به چی هست عمل دخول رو انجام داد و بعد هم گفت وای پردم پاره شد !!! 😑😑😑

خلاصه پسره هم که خودش مسئول کارش می دونست شب عروسی گفت ما قبلا انجام دادیم و اجازه دخالت نداد و همه چیز به خیر تموم شد .

خلاصه یه پسره ی ساده گیر بیاره حله !!! 

الانم بهترین زندگی و یه پسر ۱۰ ساله داره .😎

نمدونستم اینجوریه.ولی دوروزه فهمیدم دلم  باش میسوزه

دلت بحال کسی میسوزه که خودش با خواست خودش اینکارو کرده ؟!!!!!!

خود کرده را تدبیر نیست دوست عزیز

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀
چندبار امتحان کرده ک ببینه پارا میشه یا نه؟؟؟؟🤐

نمدونم.

توروخدا میبینید 

من یه سوال پزشکی داشتم درمورد کیست تخمدان ۵۰ تا بازدید خورد ولی فقط یه نفراومد جواب داد 

ولی تااسم پرده اومد همه اومدن کامنت بزارن😏

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بنده خدایی بود با یکی رابطه داشت .یکی هم سقط کرد . یه مورد ازدواج عالی براش،پیش امد .امااااااا خانو ...

خوشبحالش پس.