رفیقم خودش میگه چند بار رایبطه داشتم ولی پردش پاره نشد....الان پردش پاره شده......بنطرتون چه کنه بگه بکسی.....ترمیم چطوره ازدواج کرد معلوم نمیشه ثبلا ترمیم کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید دکتر و شوهرش متوجه نشن،ولی شک نکن خدا آدمای گناهکارو رسوا میکنه،خودش وعده داده
حق خیلیا هم این وسط ضایع میشه
پروردگارا، همسری مهربان و بچهآور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمیرسد مگر آن چیزی که تو منت میگذاری و عطا میکنی.
شاید دکتر و شوهرش متوجه نشن،ولی شک نکن خدا آدمای گناهکارو رسوا میکنه،خودش وعده داده
بابا تینا رسم دارن.شب ازدواج طرف تو خونه میکنن داماد باید کار تموم کنه بعددستمال خونی نشون بون بگن دختره سالم بوده.....این مونده تو این...پسرم گوشی جواب نمیده.
باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍