2821
2789
عنوان

ازدواج

335 بازدید | 7 پست

من۱۸سالمه الان چن ماهه ک یه خاستگار دارم و خیلی اومدن و رفتن بچه بدی نیست چون یه مدت هم به صورت چت باهم صحبت کردیم و دو سه سال از من بزرگ‌تره هم درس میخونه هم کار داره هم اینکه بچه خوبیه از لحاظ اخلاقی ولی من سر دو راهی موندم نمیدونم چیکار کنم تا ب الان هم امیدوار بود ک نظرم مثبته و چ کارایی نکرده ولی الان بخاطر حرفایی ک بقیه میزنن ک ازدواج نکن نظرم عوض شده و سر دوراهی موندم 

واقعا باید چیکار کنم من

😞

چه خبره اخه دختره خوب 

بخدا فرصتهای ازدواج فرار نمیکنن

درستو بخون یکم تجربه کسب کن یکم تو مملکت خودت بگرد مسافرت برو کار کن 

برای ازدواج همیشه وقت هست 

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوش کن ببین چی میگم فرزندم 

اول ببین میتونی دوسش داشته باشی یا نه این خیییییلی مهمه 

بعد ببین رفتارش با خونوادش چطوریع .به حرفه مامانشه یا ن؟

اصلا به حرف بقیه هم گوش نکن ببین دلت چی میگه 

بعد صیغه شین به نظر من یه رابطه 💥محدووود💥در حدی که بدنشو ببینی فقط نمیدونم چحوری بگم بهت 😆چون خیلیا که تو سن شما هستن تا بدن طرفو میبینن دلزده میشن .

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟

در ازدواج انتخاب درست و آگاهانه و شناختمعیارهای مهم انتخاب همسر خیلی مهم است. بنابراین انجام مشاوره ازدواج و تست های شخصیت شناسی ازدواج اهمیت زیادی دارد. من به شما سایت روانشناسی و مشاوره ای را پیشنهاد می کنم که بصورت تلفنی و حضوری می توانید از خدمات آنها استفاده کنید. برای ورود به این سایت اینجاکلیک کنید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز