2777
2789
عنوان

طلاق

187 بازدید | 26 پست

سلام میشه کمکم کنید می‌خوام طلاق بگیرم دیگه از دست خانواده بی فرهنگ شوهرمو بی محبتیاوخونسردیای خودش خسته شدم واقعا دیگه انگیزه ای برای ادامه ندارم فقط میترسم زندگی بعداز طلاق از تحمل این وضع سخت ترباشه

اوضاع خانواده خودت چطوره؟ اونا پشتت هستن؟ اگه ازت پشتیبانی کنن میتونی امیدوار باشی که زندگی بهتری تش ...

خانواده خودم خوبن خودم شاغلم فقط میترسم پشیمون بشم چون شوهرم اوضاش افتضاحم نیست اما واقعا از دستش خستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده خودم خوبن خودم شاغلم فقط میترسم پشیمون بشم چون شوهرم اوضاش افتضاحم نیست اما واقعا از دستش خس ...

دو روز برو خونه مامانت مثلا فکر کن رفتی که جدا بشی بعد ببین میتونی کنار بیای یا نه 

بی محبتی رو که خیلیا هستن اگه بچه داری نمیشه زتد کی اونا رو خراب کنی واقعا اگه میگی خیلیم بد نیست 

شوهر منم همیشه انگار اخم کرده دوست دارم یه آدم با محبت باشه گاهی هست چند روز که دور میشیم ازش دلتنگ میشه خوبه بعد یه هفته عادی میشه

منتظر اتفاقات خوبم 
دو روز برو خونه مامانت مثلا فکر کن رفتی که جدا بشی بعد ببین میتونی کنار بیای یا نه  بی محبتی ر ...

شوهر من همیشه پشت خانوادشه نهایت واکنشش وقتی حق بامنه میگه آره راست میگی دیگه کاری انجام نمیده همش دنبال فداکاری براخانوادشه من تنهایی کارای بچمو انجام میدم خانوادشم که کاراشونو بگم مخ آدم سوت می‌کشه چون بچه بزرگه میخواد همه رو سروسامان بده من موندم و یه دنیا افسردگی و زندگی کنار یه خانواده با در معتاد و مادرشوهر ماهر تو زدن زخم زبون 

شوهر من همیشه پشت خانوادشه نهایت واکنشش وقتی حق بامنه میگه آره راست میگی دیگه کاری انجام نمیده همش د ...

خی هیچی پس پیر میشی تو این راه یه فکری کن واسه خودت به شوهرت بگو چند روز میخوام بدم خونه مامانم دیگه نمیکشم این همه مشکلاتو  نگو جدا میشی خوب فکراتو بکن دوهفته دور باش ببین میتونی یا نه

منتظر اتفاقات خوبم