من چاقم روزي نيم ساعت ميرقصيدم واسه ورزش و واسه كاراي خونم اهنگ ميزاشتم الان تو اين ايام گناهه ؟
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
تا جایی که من میدونم به حرمت این روزا نباید رقصید یا اهنگ شاد گوش کرد عزیزم
ممنون 😞
اخه يه عادت بده انگار كسلم و نميتونم كارامو انجام بدم
نه قطعا انجام نميدم
چون برنامه های تلویزیون هم دوروز اول وآخر رو رعایت میکنن
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اخه يه عادت بده انگار كسلم و نميتونم كارامو انجام بدم نه قطعا انجام نميدم
من مذهبی نیستم شایدم هستم نمیدونم معتقدم آدم دلش پاک باشه یک ساعت عزاداری میکنم بعدشم زندگی و شادی خودمو دارم وگرنه دوماه محرم صفر یه ماه ایام فاطمیه دوماه شهادتها آدم افسرده میشه پس خارجیا چرا واسه مرده هاشون یه روز عزاداری میکنن ما چهل روز.
مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون