2777
2789
عنوان

چ ادمیه؟

117 بازدید | 12 پست

یکی ک همیشه باهاش با زبون خوش حرف میزنیم ی بار ک بد موقع هستش یا کاری کرده ک ناراحت شدیم جدی تر باهاش حرف میزنیم بعد قهر میکنه میره یا مثلا قیافه میگیده بهش برمیخوره چ جوری باهاش برخورد کنیم؟

بقیه هم باهاش بد حرف میزنن ،فقط من و ی دو نفر دیگه باهاش خوبیم 

خودشم بلا همه حتی ماهم بد حرف میزنه اما توقع داره حتما باهاش خوب باشیم 

چیکارکنیم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با هرکسی مثل خودش رفتار کن چقدر آدم فروتنی کنه مراعات کنه یکمم اون آدم خودشو درست کنه

الان لوسش کروم یعنی مثلا؟منم باخودم میگم ی کم جدی تر باشم کمتر لبخند بزنم انقد توروش نخندم ک عادت کنه اخه ی وقتای حوصلم نمیرسه یا دستم بنده نمیتونم هی بخندم ک 

الان لوسش کروم یعنی مثلا؟منم باخودم میگم ی کم جدی تر باشم کمتر لبخند بزنم انقد توروش نخندم ک عادت کن ...

آره بعضی از آدمها نمیخوان تغییر کنن همش انتظار دارن بقیه باهاشون خوب باشن

چی میشه روزی که مثلا شما حوصله ندارید اون بیاد از این حال درتون بیاره یا نگران بشه چرا اینجوری شدین

من خودم قبلا خیلی مراعات اینجور آدمها رو میکردم ولی بعد گفتم خودم باشم چرا باید هی معذب باشم کاری نکنم حرفی نزنم

آره بعضی از آدمها نمیخوان تغییر کنن همش انتظار دارن بقیه باهاشون خوب باشن چی میشه روزی که مثلا شما ...

دقبقا ،ی کم چشم رو داشته باشن خوب این همه ما خوب بودیم تحملشون کردیم ی بارم  اونا مارو تحمل کنن از این درمون بیارن یا حداقل مزاحم نشن قهر نکنن ک کاری اضافه نکنن ب ما ،،بعد تغییر رفتارت اونا بهت عادت کردن؟

دقبقا ،ی کم چشم رو داشته باشن خوب این همه ما خوب بودیم تحملشون کردیم ی بارم  اونا مارو تحمل کنن ...

آره عادت کرد دیگه وقتی تو خودم بودم میومد حرف میزد دوست صمیمیم بود دیگه کمتر خودشو می‌گرفت میدونست اگه قیافه بگیره دیگه کاری به کاریش ندارم

آره عادت کرد دیگه وقتی تو خودم بودم میومد حرف میزد دوست صمیمیم بود دیگه کمتر خودشو می‌گرفت میدونست ا ...

اع الان این سوژه من 😅🤣ک بعدش قهرمیکنه یا حرف نمیزنه من چیکازکنم؟

اع الان این سوژه من 😅🤣ک بعدش قهرمیکنه یا حرف نمیزنه من چیکازکنم؟

یه بار باید بهش بگی

من دعوامون شد یه متن براش نوشتم گفتم یا بهتر میشه یا بدتر 😄 که خدارو شکر کمی به خودش اومد البته بعضی وقتا دوباره قیافه میگیره ولی میبینه من بدتر میرم تو قیافه دیگه تسلیم میشه

یه بار باید بهش بگی من دعوامون شد یه متن براش نوشتم گفتم یا بهتر میشه یا بدتر 😄 که خدارو شکر کمی ب ...

پس منم مسه خودش حتی بدتر بشم؟خوب چرا اینجوری بود درک نمیکرد توام گاهی حال نداری ی نشکلی فکری چیزی داری؟