2777
2789
عنوان

😣😟🙏🏼 لطفاً

90 بازدید | 6 پست

سلام ، انشاءالله که حال جسمیه و روحیه همتون خوبه خوب باشه ، ازتون درخواستی دارم میشه برای شِفای ( شِفا :بهبودی ، شَفا:مرگ) همه ی بیمارای کرونایی و اطرافیانشون دعا کنید یا صلواتی بفرستید که انشاءالله کسی عزیزشو از دست نده 😞

من فک میکنم مبتلا شدم ، نگران اطرافیانم هستم 😣 به دعاتون خیلی احتیاج داریم لطفاً دعا کنید برامون🌹. انشاءالله که هم خودتون و هم اطرافیانتون و عزیزانتون سلامت باشید و خداوند برای هم حفظتون کنه و کنار هم شاد و سلامت و تندرست باشید و نذاره کسی عزیزشو از دست بده که غمه وحشتناکیه 🥺

ممنونتونم 🌼

ببخشید نمیتونم تک تک تشکر کنم 🙏🏼 

خدا حافظتون باشه و با سلامتی و دل شاد زندگی کنید🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شا... که خیلی زود خوب میشی و کسی دیگه از شما نمیگیره ،،اما این را بدون که ناامید نباش و به خدا توکل کن ،اکثرا خفیف میگیرن مثل سرماخوردگی وعده ی کمی شدید میگیرن ،ان شا... خدا به حق حضرت فاطمه همه به همه بیماران شفا عنایت کنه 

عزیزم ان شا... که خیلی زود خوب میشی و کسی دیگه از شما نمیگیره ،،اما این را بدون که ناامید نباش و به ...

ممنون از لطف شما💐

انشاءالله که دیگه کسی به خاطر این ویروس لعنتی جونشو از دست نده و کسی داغدار عزیزش نشه😓

انشاءالله هم شما و هم اطرافیانتون در صحت تندرستی باشید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز