2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😂🤪

183 بازدید | 21 پست

۱هفتس شوهرم دنبال اینکه ماشینمونو از پارکینگ دربیاره(بخاطر آلودگی صوتی گرفتن)پول جریمه هاشو حل کرده

دیروز رفت نشد امروز رفت حل کرد ماشیو دراورد

منم بامادرشوهرم‌خونه خواهرشوهرمیم

بهم گف ب کسی نگو ماشینو دراوردم

تااینکه مادرشوهرم الان زنگ ب پدرشوهرم اون گف بهش 

مادرشوهرم احساس قدرت ک خبر دست اول رسیده ب اون ن من

منمگفتم من میدونستم علی گفته بود ب کسی نگو

مادرش گف من از دیروز میدونستم ک دنبال کار ماشینه

گفتم دیروز ن ۱هفتس دنبال کاراشه😂😂

مادرشوهرم قرمز شده بود انقد تو خودم خندیدم ک نگووووو

من تورکم آذری خودتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😂😂😂باید میگفتی مادرجون من باهاش زندگی میکنم آبم بخوره اولین نفر من میفهمم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
🤣 خوب بوده اونم میگفته من اصلا از قبل از اینکه ماشینو بخوابونن میدونستم پسرم گفته بوده😂

😁😁😁😁😁

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
واقعا انتظار داشته زن طرف ندونه؟

میخوان بگن ک مادر نزدیک ترینه خوب وقتی ازدواج میکنن واقعا اونطور نیست ...

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️