2777
2789

لعنت به باعث وبانیش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه🤍

۳۲ام همین ماه😶💔

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

با لعن و نفرین و گریه زاری مشکلی حل نمیشه شغل تون رو عوض کنید روی یه شغل پردرآمد سرمایه گذاری کنید:))))

مهربون باشیم :)چشم عسلی مو خرمایی جذاب مهربون:) خدایا مرسی که همیشه هستی :)))) خدایا مرسی که آرزوهام رو برآورده کردی مرسی که اونو بهم دادی خدایا میلیون ها بار شکرت:):)                         انسانیت زیباست:))))))))))                       

اره واقعن همه چی گرونه هفته پیش یه جاروبرقی واسه جهاز گرفتیم ۳و خورده ایی

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

منم دیگه نمیتونم همه خونه ها بالای ۱ میلیارد ونیم شده آخه از پول کارمندی میشه خونه خرید ،همه تا منو میبینن سرکوفت میزنن چرا شما خونه ندارین ،والا اجاره هم نمیشه کرد اینجا که خیلی گرون شده.

گناه من سادگی بود .
بشمااااار

۱۰۰۰

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔