2777
2789
عنوان

فازش چیه؟😕😕

440 بازدید | 20 پست

دوستمو میگم 

موقه امتحانا همیشه پی وی من ول بود حالا امروز ملوم نبود چ گهی میخوره انگار یکی داشت کمکش میکرد ک اصلا پی ام نداد من بهش گفتم هسی و ... اینا ی کلمه ج داد دیگ هیییچی نگفت

بعد ی آدمیه ک اگ چن ساعت حرف نزنیم باهم میگه منو یادت رفت و... امروز ظهر بهش پی دادم گفتم خوبه دیگ انگار نه انگار من وجود دارم 

بعد اومده میگه بسه دیگه برگرد عقب ببین چیکار کردی😕

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

هنگ کردم😐😂

نمد چشه ولی خیلی ناراحت شدم ازش

نمیدونم چی فک کرده پیش خودش ک اینجوری برخورد کرد😕

بنظرتون من باهاش چ رفتاری داشته باشم🤔

بی تفاوت

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریروز دو نمره بیشتر شدم چس کرده بووود😂😂

آها خب همون منظورش اینه چرا همه رو بهش نگفتی چه کاریه میکنین آخه شما رقابت ندارین اصلا ؟

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

آها خب همون منظورش اینه چرا همه رو بهش نگفتی چه کاریه میکنین آخه شما رقابت ندارین اصلا ؟

بابا اون روز من اصن جواب ندادم بهش این عقب موند ی سوالو ننوشت منم حالم خوب نبود دادم مامانم از رو یکی دیگ دوستم برام نوشت

من هرچی برای خودم بخوام برای دوروبریامم میخوام عزیزم ولی اون انگار چن بار این حرکتو زده

بهتر دوستیتو باهاش قط کنی لیاقت نداره

دوستا کم باشن ولی خوب باشن

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
بهتر دوستیتو باهاش قط کنی لیاقت نداره دوستا کم باشن ولی خوب باشن

دقیقا خیلی از خود راضی و بی لیاقته 

با اینکه هیچیش ازم بیشتر نیس نمیدونم تو خودش چی میبینه