من هم آندومتریوز داشتم پریودهای نامنظم و دردناکی داشتم. به نظر من بدترین نوع بیماری زنان هست که در بیشتر موارد باعث ناباروی میشه. کما اینکه من به دلیل چسبندگی زیاد، رحم، روده و لگن، لوله رحممو و تخمدان و سرانجام رحممو از دست دادم و هیچوقت نمیتونم مادر بشم. تنها راه درمان و کمتر شدن این چسبندگیهای ناشی از اندومتریوز استفاده از قرصهای جلوگیری و یا آمپول دیفرلین و بارداری میباشد.
بله عزیزم دو بار لاپاراسکوپی شدم در بار اول لوله رحم سمت چپو از دست دادم به دلیل چسبندگیهای زیاد و برای بار دوم هر دو تخمدان و رحمم را برداشتن و اوفورکتومی و هستروکتومی شدم. دردهای شدید لگنی داشتم.
من پریودم نامنظم نیست یعنی یک شیاف بزارم کلا دردم ساکت میشه دیگه خدا خودت کمکم کن من شوهرم عاشق بچ ...
شوهر من هم عاشق بچه اس ولی خب خدا نخواست دیگه... سلامتی خودت از بچه مهمتره... بچه هم مادر سالم میخواد دیگه حتما پیگیر بیماریت باش تا چسبندگیهات بیشتر نشده
الان من برم دکتر چی بگم از چه راهی مشخص میشه؟ تنها راه تشخیصش لاپاراسکوپیه؟
در سونوگرافی واژینال، کاملا چسبندگیهات و شدت آن مشخص میگردد. بعد از سونوگرافی هم در صورتی که شدت چسبندگیهات زیاد باشه عمل لاپاراسکوپی انجام میشه البته همه اینها که گفتم به تشخیص و نظر پزشکت بستگی داره. دوست عزیز من خانم دکتر مژگان کریمی زارچی رو بهتون معرفی میکنم که عملم کرد و دکتر بی نظیری هستن. انشاءالله که با دارو و قرصهای جلوگیری و دیفرلین از پیشرفت چسبندگیها جلوگیری بشه و نیازی به لاپاراسکوپی و احیانا عمل باز نداشته باشی