2777
2789
عنوان

آندیمتریوز چیه؟

418 بازدید | 16 پست

سلام خانوما این مریضی چیه.

راه تشخیصش چیه؟ درمانش چیه

من موقع پریود درد زیادی دارم تقریبا

الان دوباره ک هربار پریود میشم درد مقعد هم دارم که شدیدا اذیتم میکنه

خیلی ترسیدم اگه اندیمتریوز باشه چی

من عقدم هنوز

27 سالمه

کاربری قبلیم نمیدونم چرا ترکید دوباره ثبت نام کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست شکلاتیه گمونم

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

من هم ‌آندومتریوز داشتم پریودهای نامنظم و دردناکی داشتم. به نظر من بدترین نوع بیماری زنان هست که در بیشتر موارد باعث ناباروی میشه. کما اینکه من به دلیل چسبندگی زیاد، رحم، روده و لگن، لوله رحممو و تخمدان و سرانجام رحممو از دست دادم و هیچوقت نمیتونم مادر بشم. تنها راه درمان و کمتر شدن این چسبندگیهای ناشی از اندومتریوز استفاده از قرصهای جلوگیری و یا آمپول دیفرلین و بارداری میباشد.

من هم ‌آندومتریوز داشتم پریودهای نامنظم و دردناکی داشتم. به نظر من بدترین نوع بیماری زنان هست که در ...

شما درد مقعدم داشتی؟

لاپاراسکوپی هم شدی؟

من هم ‌آندومتریوز داشتم پریودهای نامنظم و دردناکی داشتم. به نظر من بدترین نوع بیماری زنان هست که در ...

من پریودم نامنظم نیست

یعنی یک شیاف بزارم کلا دردم ساکت میشه دیگه

خدا خودت کمکم کن من شوهرم عاشق بچس

شما درد مقعدم داشتی؟ لاپاراسکوپی هم شدی؟

بله عزیزم دو بار لاپاراسکوپی شدم در بار اول لوله رحم سمت چپو از دست دادم به دلیل چسبندگیهای زیاد و برای بار دوم هر دو تخمدان و رحمم را برداشتن و اوفورکتومی و هستروکتومی شدم. دردهای شدید لگنی داشتم.

من پریودم نامنظم نیست یعنی یک شیاف بزارم کلا دردم ساکت میشه دیگه خدا خودت کمکم کن من شوهرم عاشق بچ ...

شوهر من هم عاشق بچه اس ولی خب خدا نخواست دیگه... سلامتی خودت از بچه مهمتره... بچه هم مادر سالم میخواد دیگه حتما پیگیر بیماریت باش تا چسبندگیهات بیشتر نشده

بله عزیزم دو بار لاپاراسکوپی شدم در بار اول لوله رحم سمت چپو از دست دادم به دلیل چسبندگیهای زیاد و ب ...

الان من برم دکتر چی بگم از چه راهی مشخص میشه؟

تنها راه تشخیصش لاپاراسکوپیه؟

الان من برم دکتر چی بگم از چه راهی مشخص میشه؟ تنها راه تشخیصش لاپاراسکوپیه؟

در سونوگرافی واژینال، کاملا چسبندگیهات و شدت آن مشخص میگردد. بعد از سونوگرافی هم در صورتی که شدت چسبندگیهات زیاد باشه عمل لاپاراسکوپی انجام میشه البته همه اینها که گفتم به تشخیص و نظر پزشکت بستگی داره. دوست عزیز من خانم دکتر مژگان کریمی زارچی رو بهتون معرفی میکنم که عملم کرد و دکتر بی نظیری هستن. انشاءالله که با دارو و قرصهای جلوگیری و دیفرلین از پیشرفت چسبندگیها جلوگیری بشه و نیازی به لاپاراسکوپی و احیانا عمل باز نداشته باشی

قبلا هم موقع پریودی درد داشتی یا تازه چند وقته؟ موقع رابطه هم درد داری؟ درد موقع پریودت چقدر طول م ...

ارهمن من از اول ک پریود شدم درد داشتم.

بعد الان دوماهه ک درد مقعد دارم رودم خیلی درد میگیره

همیشه موقع پریود نهایت تا دوروز اول درد دارم بعدش خوب میشه دیگه

البته قبل پریودم پادرو و کمردردو سینه دارم

وای من خیلی میترسم

در سونوگرافی واژینال، کاملا چسبندگیهات و شدت آن مشخص میگردد. بعد از سونوگرافی هم در صورتی که شدت چسب ...

الان درد مقعدم به همون ربط داره؟

تازه دوماهه ک این درد روهم دارم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792