2777
2789
خب چه درسی ما با این کلاس هشتمیم حتی فیزیک و زیستم داریم سوال زیستمون این بود در بخش خاکستری نخاع چه ...

نه منظورم اینه ک ازمون ورودی تیزهوشان ششم ب هفتم ( اگه  اشتباه نکنم)چه سوالاییی بود؟ میخوام یکم ب دخترخالم کار کنم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم اصلا خوب نیست خیلی کمه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

معدلت خوب بوده که تیزهوشانی توام؟ من پارسال شدم 19/77 بعد شدم نفر 15 از 34    

ادم خیلی حرص میخوره واقعا😐د لامصب اون ۲۳ درصد  چ گناهی کرده

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

اره عزیزم خوبه زیاد کلاس ۸ م نگران معدل نباش 

من همیشع شاگرد اول بودم ولی الان میبینم تلاشی ک در راهنمایی کردم برا درس خوندن بی فایده بوده چن دوستان م هم با معدل پایی ن تر هم با من اومدن پایه بالاتر 

تمرکزت رو دبیرستان و سال ( ۹ م باشه بخاطر انتخاب رشته )  مخصوصا دوازدهم

مطمئن باش هر تلاشی نتیجه میده 

با بهترین ارزو ها 💜 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
نه منظورم اینه ک ازمون ورودی تیزهوشان ششم ب هفتم ( اگه  اشتباه نکنم)چه سوالاییی بود؟ میخوام یکم ...

متل ۲سال پیش یادم نیست ولی من در کل خیلیی باهوشم امسال نفر اول تو یه مسابقه بینالمللی شدم

عزیزم سوالای هوش و استعداد تحلیلیه البته اگه کتابای درسی نباشه

خاک تو سر تحلیلی کنن😐جوری ازش متنفرم ک حد نداره

متل ۲سال پیش یادم نیست ولی من در کل خیلیی باهوشم امسال نفر اول تو یه مسابقه بینالمللی شدم

موفق باشی گلم😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز