2777
2789
عنوان

تولد هجده ساگیم

423 بازدید | 72 پست

امروز تولد هجده سالگی م هست. خداروشکر میکنم تا الان تونستم زندگی کنم لذت ببرم و درس بخونم. ولی دوست داشتم مثل آدمای پولدار برای خودم جشن تولد خیلی لوکس بگیرم دوستام همه بودن و کلی شادی میکردیم و می رقصیدیم. ولی خب خبری نیس نه من دوستی دارم نه امروز کسی یادش بود که تولمه. به نظرم مهم ترین و قشنگ ترین سن 18 و بهترین تولد تولد هجده سالگی هست که من نداشتم. 

امروز که به خالم گفتم هجده سالم شد گفت هجده سالته ولی عقلت کامل نیس.... ناراحت شدم دوست داشتم دورو اطرافیام جور دیگه ای بهم نگاه کنن یه دختر فهمیده و... ولی خب این شد دیگه. شایدم تقصیر خودمه که کسی حسابم نمیکنه به عنوان یک آدم بزرگ یا دختر فهمیده. ناراحتم. اونجور که میخواستم نشد. شماها چجور بوده این روز تولدرو قشنگ گذروندید یا طور دیگه ای بود؟ 

تولدت مبارک🎈🎈🎈🎈🎈

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولدت مباااارک😍😍😍

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

تولدت مبارک😍😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜💜💜

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

مبارکه 😍

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
من از ۱۳ سالگی جوری رفتار میکردم ک مثلا تو جمع از من نظر میخاستن.  ولی دوس داشتم یکم بچگی میکر ...

چجوری رفتار میکردی مگه

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.