برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پسر من فوکوس داشت تو قلبش ولی نرفتم خود ب هود خوب شد
وای پسر منم همینطوره ۱۶ هفتمه دیروز رفتم سونو جنسیتشو بفهمم حسابی خورد تو ذوقم همه چیزش سالم و نرمال بود ولی ی فوکوس اکوژن تو قلبش بود برام اکو نوشتن برا دو هفته دگ دارم دق میکنم
اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم
پسر من فوکوس داشت تو قلبش ولی نرفتم خود ب هود خوب شد
حالا اگه از بین نره چی میشه؟
وای پسر منم همینطوره ۱۶ هفتمه دیروز رفتم سونو جنسیتشو بفهمم حسابی خورد تو ذوقم همه چیزش سالم و نرمال ...
نترس خیلیا اینجورن من زیاد دیدم