2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین سوپی که بلدین چیه ؟؟؟

165 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها میخوام سوپ درست کنم دستور تهیه خوشمزه ترین سوپی که بلدین رو بی زحمت بگید به جز سوپ شیر و سوپی که گوشت داره من گوشت نمیخورم مرغ ولی مشکلی نیست ممنونم 😊😊😊

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ جو

ساده ترین و خوشمزه ترینه ب نظرم

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪

سوپ ورمیشل😐😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

سوپ  مرغ با مخلفاتش 

مثله هویج و شلغم و سیب زمینی  رنده کنی با  پیاز جوپرک بلغور جو برنج  و سبزی سوپ با رب و اب لیمو ک اخرش میرنی بهش 

خوشمزه میشه خیلی 

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔

سوپ شیر 

اول پیازو با کره تفت بده بعد یه ق چ ارد بزن یکم پودر سیر 

جو خیس شده،سینه ی مرغ،هویج خرد یا رنده شده اصافه کن حدود ۳ ساعت بپزه

بعد مرغو دربیار ریش ریش کن دوباره بریز داخلش

جعفری خرد شده وقارچ خرد شده اضافه کن  نیم ساعت دیگه بمونه

تواین مرحله باید سوپت سفت باشه بعد شیر روبریز بدار بجوشه حواست باشه سر نره وته نگیره هم بزن بهش نمک وفلفل بزن اگه خواستی یکی دوق غ هم خامه بریز بعد خاموش کردن

در اخر هم بعد سرد شدن در صورت دلخواه ابلیمو بزن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سوپ شیر  اول پیازو با کره تفت بده بعد یه ق چ ارد بزن یکم پودر سیر  جو خیس شده،سینه ی مرغ ...

من انقد شمارو دوست دارم چندبار تو تاپیکا پستاتون رو دیدم احساس میکنم خیلی خانم پخته ومهربونی هستین انرژی مثبت میگیرم ازتون  😍😍😍

می آید هر آنچه باید 🌱
من انقد شمارو دوست دارم چندبار تو تاپیکا پستاتون رو دیدم احساس میکنم خیلی خانم پخته ومهربونی هستین ا ...

مرسی مهربونم

لطف داری😍❤😘😘😘

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔