سلام دوستان کسی میدونه علتش چی دو تا بیبی چک مارک مدیکور زدم یکی دیشب یکی هم امروز صبح هر جفتشون حاله خیلی کمرنگ داشتن صبح رفتم آزمایش دادم منفی بود ۲ بود عدد بتا امروزم روز موعدم بود هیچ خبری هم نیست ۴ روزم هست که کم و بیش ترشحات قهوه ای میبینم ولی ترشحاتم امروز کلا قطع شده دیگه ترشح هم ندارم ولی هیچ حسی هم ندارم هیچ علائمی حتی علایم پریودی هم ندارم کسی میدونه تکلیف چی ؟ 🥺☹
باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم منم مث تو بودم.ترشح قهوه ای بعد قط میشد.اگر از اخرین اقدامت ۱۰ روز بگذره ازمایش قطعیه.واس منم بیبی حاله انداخت و ۵روز تاخیر داشتم.ازمایشم منفی شد.همین که از ازمایشگاه اومدم خونه پریود شدم
عزیزم برویه جایه خیلی پیشرفته ازمایش بده وحتمابروپیشه دکترکه برات سونوبنویسه هم سونوشکمی هم سونوواژینال،،منم همین مشکلوداشتم بعدش متوجه شدم که بارداریه خارجه رحم داشتم که توازمایش مشخص نشده بوده درصورتی که اگه میرفتم سونومیدادم زودتدمتوجه میشودم واین همه دردنمیکشیدم😓😓،انشالله که ازشماچیزی نیس به امیده خدابرایه منم دعاکن