2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

250 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من دست تنها هستم توی بزرگ کردن بچه. بچم یک سال و نه ماهشه باردار هم هستم یوقتایی که نمیخوابه و همش نق میزنه یا سر و صدا میده نمیذاره بخوابم عصبی میشم دیگه خوابم نمیبره آرزوی یه خواب راحت دارم.همش میبرمش بیرون وقتی برمیگردونم خونه بازم گریه میکنه. حالا امروز آزمایش قند چهار مرحله ای داشتم کلی خون هم ازم رفته. با باباش بردمش بیرون حالا برگشتیم خونه اصلا حال ندارم ولی نذاشت بخوابم خیلی شیطونه. منم داد زدم سرش و یکم آروم زدمش گریه کرد. حالا دارم از عذاب وجدان میمیرم. من مادر بدی هستم نه؟ 

نه منم بچهام شیربه شیرشدن

خداخواسته بوددومی،،سخته ولی خب عیب نداره دنیامیادباهم دیگه هم بازی میشن

کاربری ششم😐دیگه ازترکیدن حراسم نیس پس بامن بحث نکن😏خدایادنیات ته ته ته نامردیه😔😔😔      خدایاازگناهانم بگذر،،همانگونه ک ازارزوهایم گذشتی😪💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم دست تنها هستی؟ 

اره منم کسی کمکم نبودونیست،،خودم تنهادوتاشون بزرگ کردم ولی خب خیلی سخته بایدتحمل کنی دیگه،کاریه ک شده

کاربری ششم😐دیگه ازترکیدن حراسم نیس پس بامن بحث نکن😏خدایادنیات ته ته ته نامردیه😔😔😔      خدایاازگناهانم بگذر،،همانگونه ک ازارزوهایم گذشتی😪💔

عزیزم خوب شما هم تحت فشاری نمیگم کارت درست بوده اما خوب ادم گاهی کنترل خودشو از دست میده. شوهرت بگو هر وقت خونه است کمکت کنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزیزم شما مادر بدی نیستی منم موقعی ک پسرم دوسالش بود باردارم شدم الانم ک ماه اخرمه سخته بلند شم از جام ولی خب چاره چیه جز صبوری بچه ها گناهی ندارن

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
دعواشونم میکنی؟ 

اره خب مگه میشه بچه رودعوانکرد??

عیب نداره بادعواکردن چیزی ازبچه کم نمیشه

همه مادرا گاهی عصبانی میشن این دلیل بر بد بودنت نیست خیلی سخته بچهای دوست منم اینجوری پشت سر هم شدن خیلی اذیتش میکنن سعی کن خودتو کنترل کنی و به هیچ وجه نزنش نمیگم داد زدنت خوبه همونم سعی کن سرش دادم نزنی اما بازم داد زدن خیلی بهتر از کتک زدن بچس منم گاهی ک بچهام اذیتم میکنن سرشون داد زدم و بعد کلی عذاب وجدان میگیرم خیلی بده اما نبایدم همیشه طبق میل اونا عمل کنی چون خودسر و بی ادب میشن

عزیزم شما مادر بدی نیستی منم موقعی ک پسرم دوسالش بود باردارم شدم الانم ک ماه اخرمه سخته بلند شم از ج ...

شما هم تا حالا زدیش؟ من تا یکم سرش داد میزنم میترسه گریه میکنه بعدم دیگه محلم نمیذاره و میره پیش باباش

عزیزم خوب شما هم تحت فشاری نمیگم کارت درست بوده اما خوب ادم گاهی کنترل خودشو از دست میده. شوهرت بگو ...

اونم کمکم میکنه ولی حس میکنم بچم خیلی لوس شده خیلیم ترسو هست تا سرش داد میزنم از ترس بغلم میکنه و بعدش هی غصه میخوره و گریه میکنه

شما هم تا حالا زدیش؟ من تا یکم سرش داد میزنم میترسه گریه میکنه بعدم دیگه محلم نمیذاره و میره پیش باب ...

اره زدمش ولی خب تو اون شرایط اذیتم کرده عصبی شدم زدم و اینکه پسر من بشدت نق نقوئه همسایه ها عاصی شدن بخاطر گریه هاش

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60