روشی برای چاقی صورت میشناسید که غبغب نکنه و فقط صورت چاق بشه؟
من کاهش وزن داشتم و صورتم هم لاغر شده متاسفانه
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
من شنیدم ک خوردن سیب زمینی سرخ کرده خوبه البته دیدم یکیو که صورتش چاق شده وقتی ازش پرسیدم گفت سیب زم ...
اخه کلی کالری داره
اونوقت باید مجدد رژیم بگیرم
من سیب زمینی خام رو میزدم به پوستم چون میگفتن بخاطر نشاسته توش باعث چاقی صورت میشه ولی جواب نگرفتم
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
اخه کلی کالری داره اونوقت باید مجدد رژیم بگیرم من سیب زمینی خام رو میزدم به پوستم چون میگفتن بخاطر ...
من نمیدونم وتجربه نکردم شنیدم ویه جایی هم.خوندم ک فقط صورتو چاق میکنه
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
من نمیدونم وتجربه نکردم شنیدم ویه جایی هم.خوندم ک فقط صورتو چاق میکنه
مرسی گلم♥
امتحان میکنم
سلام عزیزم این مقالات مطالعه کن https://salamatweb.ir/how-have-such-highlight-methods-highlighting ...
مرسی فداتشم♥♥