2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 26 پست
من چون یکم عجولم .. هر چیزیو امتحان میکنم میبینم سر یک ماه جواب نمیده بیخیالش میشم 

حتی اگر تاثیرم نداشته باشه صبحانه ی سالمیه 

من عادت کردم صبحا یا میوه میخورم یا شیر. رژیم غذاییم خیلی خوب شده

😶❤
میترسم بخورم ولی بدنم چاق شه اخه ژله و شیر برنج کلی کالری دارن

اره چاق میشه بدنت نخور ... 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه عمره دارم میخورم دریغ از یه مثقال چاقی

🤷🏻‍♀️

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
حتی اگر تاثیرم نداشته باشه صبحانه ی سالمیه  من عادت کردم صبحا یا میوه میخورم یا شیر. رژیم غذای ...

خیلی خوبه 👌👌

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
من شنیدم ک خوردن سیب زمینی سرخ کرده خوبه البته دیدم یکیو که صورتش چاق شده وقتی ازش پرسیدم گفت سیب زم ...

اخه کلی کالری داره

اونوقت باید مجدد رژیم بگیرم

من سیب زمینی خام رو میزدم به پوستم چون میگفتن بخاطر نشاسته توش باعث چاقی صورت میشه ولی جواب نگرفتم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
اخه کلی کالری داره اونوقت باید مجدد رژیم بگیرم من سیب زمینی خام رو میزدم به پوستم چون میگفتن بخاطر ...

من نمیدونم   وتجربه نکردم شنیدم ویه جایی هم.خوندم ک فقط صورتو چاق میکنه

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
من نمیدونم   وتجربه نکردم شنیدم ویه جایی هم.خوندم ک فقط صورتو چاق میکنه

مرسی گلم♥

امتحان میکنم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
مرسی گلم♥ امتحان میکنم

خواهش میکنم عزیز

یکی دوقاشق ژله صبح ناشتا و جوانه گندم یا پودر جوانه گندم توی غذا یا سالاد

روغن میکس خراطین و زالو البته به شرطی که اصل باشه

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
سلام عزیزم این مقالات مطالعه کن https://salamatweb.ir/how-have-such-highlight-methods-highlighting ...

مرسی فداتشم♥♥