روشی برای چاقی صورت میشناسید که غبغب نکنه و فقط صورت چاق بشه؟
من کاهش وزن داشتم و صورتم هم لاغر شده متاسفانه
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
هیچ راهی جز تزریق ژل نیست. البته میگن خنکی خوردن هم تاثیر داره روی چاقی صورت و همچنین وضعیت خوب کبد ...
دلم میخواد تزریق کنم ولی از عوارضش میترسم و اینکه باید هی ترمیم بشه
من شنیدم ژله و شیر برنج و کره بادام زمینی صبحا ناشتا بخوری جواب میده ... موز و تخم مرغ و سیب زمینی هم برای چاقی بدن خوبه ... ولی رو من تاثیر نمیزاره متاسفانه 😕😕
من شنیدم ک خوردن سیب زمینی سرخ کرده خوبه البته دیدم یکیو که صورتش چاق شده وقتی ازش پرسیدم گفت سیب زمینی خورده
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
من شنیدم ژله و شیر برنج و کره بادام زمینی صبحا ناشتا بخوری جواب میده ... موز و تخم مرغ و سیب زمینی ه ...
میترسم بخورم ولی بدنم چاق شه
اخه ژله و شیر برنج کلی کالری دارن