2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پياز و سير خرد کن هرچي بيشتر باشه خوشمزه تر ميشه مخصوصا پيازش با روغن تفت بده بعد زرد چوبه هم بزن يکم تفت بده

نخود لوبيا که از قبل خيس کردي بريز تو بعد يکم تفت بده بعد اب بريز بزار بپزه بعد که نيم پز شد عدس سبزي اضافه کن بعد که پخت رشته رو بريز وقتي رشته ريختي خوب هم بزن ته نگيره

بعد پياز داغ حاضر کن

سبزی رو خودت خورد کن درشت باشه.سبزی بیرونیا خیلی ریز خورد شدن واسه اش اصلا خوب نمیشه  . پیاز داع و سیر داغ و نعنا رونصف کن . نصفشو اول بریز و نصف دیگه رو ده دقیقه اخر .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

حتما باید پیاز داغ داخل اش زیاد باشه تا خوشمزه باشه دیدم زردچوبه رو تو روغن تفت میدن با اش اضافه میکنن این کار اش رو خوشرنگ میکنه سبزی زیاد نباشه بهتره

عاشق ۲ تا دخترام هستم

من حبوبات  نخود لوبيارا جدا ميپزم و آبش ميريزم دور!

بعد سبزي آش درشت خرد شده را با عدس ميريزم زودپز ! 

پياز داغ فراوون ميكنم بعد زردچوبه و نعناع ميزنم آب ميريزم وقتي جوش اومد رشته را ميريزم بعلاوه سبزي و عدس پخته بعلاوه حبوبات پخته ،شعله را كم ميكنم تا رشته بپزه در آخر كشك محلي اضافه ميكنم وقتي جوش اومد نمك هم اضافه ميكنم و خاموش

پياز و سير خرد کن هرچي بيشتر باشه خوشمزه تر ميشه مخصوصا پيازش با روغن تفت بده بعد زرد چوبه هم بزن يک ...

این پیاز داغ آخری رو باید قاطی آش کنیم یا واسه تزئینه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘