2777
2789
عنوان

دوست بیشعور

128 بازدید | 12 پست

بچه ها اومدم در حق یکی از دوستام خوبی کنم چند تا جزوه و کتاب برای کنکور بهش دادم 

بهش گفتم استفاده کن بعد بهم پس بده امانته پیشت

ولی الان یکسال بیشتر شده که بهم پس نداده جزوه ها مو

چجوری ازش پس بگیرم ؟

خیلی بیشعوره ... الان دوس دارم حرصمو خالی کنم سرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پیام بده بگو جزوه هارو لازم داری میخوای بدی به یکی دیگه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اول پیام بده بگو خونه ای اگه گفت اره بگو نزدیک خونتونم جزوه هارو برام اماده کن بیام ببرم یکی لازمشون داره بعد سریع اماده شو برو

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

منم یه درست به درد نخور بیشعور دارم،وقتی یه چیزی ازم میخواد یا فاز غم میگیره میاد پیشم چ.س.ناله میکنه دوتا امتحان رو جا مونده بود من براش گفتم اونوقت من ازش یه سوال میپرسم میگه وااااییی بخدا هیچی بلد نیستم،، د آخه خدا بزنه تو دهنت هر بار میگی هیچی بلد نیستم پس چطور معدلت زیر ۱۹ نیس

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

دفعه ی قبل بهش پیام دادم با پررویی تمام گفت اون جزوه هات که اصلا به درد نمیخورد

واسه چی میخوایی ؟ قدیمی شدن مطالبش 

این به جای تشکر کردنش بود....

منم خیلی جا خوردم گفتم عزیزم لازم دارم خودم بهم پس بده

بعد گفت شهرستان جا گذاشتم چند ماه دیگه میرم میارم برات

اول پیام بده بگو خونه ای اگه گفت اره بگو نزدیک خونتونم جزوه هارو برام اماده کن بیام ببرم یکی لازمشون ...

بدبختی اینه که اون دانشجو بود یه شهر دیگس کلا...

گفتم بران پست کن هزینه ی پستشم میدم خودم ولی انگار نه انگار

بدبختی اینه که اون دانشجو بود یه شهر دیگس کلا... گفتم بران پست کن هزینه ی پستشم میدم خودم ولی انگار ...

پیام بده بگو رسم امانتداری اینطوری نیستا لطفا جزوه هامو بده لازم دارم یا اگه گمشون کردی یا پاره شدن حداقل بگو بدونم ... احتمالا پاره شدن یا گم کرده

پیام بده بگو رسم امانتداری اینطوری نیستا لطفا جزوه هامو بده لازم دارم یا اگه گمشون کردی یا پاره شدن ...

خیلی محترمانه بهش گفتم همون چیزی را که بهت امانت دادم بهم پس بده...ولی چرت و پرت تحویلم میده کلا...

فکر کنم بلاکم کرده تو واتساپ 

خیلی محترمانه بهش گفتم همون چیزی را که بهت امانت دادم بهم پس بده...ولی چرت و پرت تحویلم میده کلا... ...

خاک تو سرش احتمالا یا گمشون کرده یا پاره شدن فک کنم باید بیخیالشون شی .