2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کلاس غرق در برگه امتحانی 😬

دوستم با انگشت اشاره زد به پهلوم با صدای بلند گفتم ها !!😑😐

معلم 🧐

من 🤐

دوستام 🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤣

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

به بودین بودیم هم توجه نکنین اشتباه تایپی بوده😂😂

من دقت نکردم با پیام خودت دوباره رفتم دیدم😂😂😂

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی

بچه فحش داده با لحن بچگونه و اشتباهی بعد من خندم گرفته ولی مجبور بودم واکنشی نشون ندم که فکر نکنه ما خوشمون میاد تا از سرش بیوفته😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

مراسم ختم بودیم خواهر اونی ک فوت کرده بود کنار من نشسته بود 

من خیلی قلقلکیم اینم گریه میکرد دستش میخورد ب پای من لپامو گاز میگرفتم نخندم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه خواهرشوهرم یه عکس از یه زن مسخره و شلخته و زشت اورد نشون مامانش داد گف مامان اگه گفتی این شبیه کیه؟؟؟خواهرشوهرم گف شبیه عمته😊

بعد پسرش گفت نه شبیه جوونیای مامانبزرگه😁😁😁

هممون داشتیم میترکیدیم ولی جلو خودمونو گرفته بودیم نخندیم😁

من نمیتونم نخندم تا حالا هم در همه صحنه ها با خندم شرف وابروی طرف رابردم یه بار تو دانشگاه جلوی کلی پسر دوستم خورد زمین منم فقط تنها کاری که تونستم بکنم این بود که یه گوشه چادرم را گرفتم جلوی دهنم وانقد خندیدم که داشتم بالا می‌آوردم، دعوام نکنید خو

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹