2789
عنوان

سونو ان تی

156 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من امروز۱۱هفته۴روزمه رفتم سونو ان تی ضربان قلب نی نی۱۶۵بود همه چیز نرما بود گفت رشدش هم خوبه.جنسیت رو پرسیدم گفت معلوم نیست کسی بوده با شرایط من جنینش پسر باشه احتمالش هست .آخه شرایط من انگاری به دختر میخوره درسته؟؟؟؟خواهش میکنم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ضربان قلب نی‌نیم ۱۵۵بود

دخمله

ببین اصلا ربطی به علائم و ضربان‌قلب و ظاهر و اینجور چیزها نداره،چون اینا مبنای علمی ندارن

من الان علائم و ظاهرم عین کسانی هست که پسمل باردارن،مامانم هی میگه باور کن سونو اشتباه گفته نی‌نیت پسمله

اما سونو گفت دخمله

زود رفتی دیگه. اگه 12 هفته و دو سه روز میرفتی احتمال اینکه بگن جنسیت رو بیشتر بود.

ولی به ضربان اصلا ربطی نداره الان تو همین نی نی سایت یه خانمی میگفت ضربان نی نی 160 به بالا بوده بچه پسره.

استرس نداشته باش. انشالله همونی میشه که دلت میخواد

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

ببخشید سوال بی ربط میپرسم. شمام برای تشکیل ساک و قلب استرس داشتین؟من دارم میمیرم از استرس. نمیدونم به کدوم در بزنم. امکانش هست که تشکیل نشه؟انقد اینجا میگن بارداری پوچ بوده من خیلی میترسم😭😭😭