2777
2789
عنوان

تغذیه کودک

131 بازدید | 21 پست

سلام مامانای عزیز.پسرم ۲۵ماهش هس لاغره نمیدونم چه غذایی بهش بدم ک یخورده وزنش خوب شه،بگم که غذاش هم خوب نیس بدکم نیس به زور کیندر و تماشای فیلم موقع خوردنش ی چیزایی میخوره.لطفا مامانایی ک بچه ۲تا۳سال دارن برنامه غذایی بچه هاشونو بگن منم استفاده کنم براش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به دخترم شربت ایمونس یا اسماویت میدم دکترش گفته 

صبحا نان پنیر یا کره خرما یا شیر و نان میخوره 

مرغ کبابی درست میکنم دوست داره یا مرغ و سیب زمینی  کتلت 

برنج حتما باید باشه با ماست دوست داره 

کلا از خورشت بدش میاد نمیخوره 

جدیدگوشت نمیخوره هرازگاهی میخوره 

قبلا عصاره گوشت توشیشه میگرفتم میداد

سیب زمینی اپز ماکارانی میگو ماهی تخم مرغ 

بعضی روزام رو اعصابه چیزی نمیخوره 

[QUOTE=172525287]هر چی دوس داره بده، من صبحانه شده به پسرم برنج میدم[/QUOTE ی چیزی میخوام ک تپلش کنه

سویق بده، کره بریز تو غذاهاش، تپلی به چه درد میخوره، بدنشو قوی کن با پسته و گردو بادام و فندق، قلم، میوه هم بده، منم پسرم لاغره ولی چیزای مقوی بهش میدم که بدنش قوی باشه

سویق بده، کره بریز تو غذاهاش، تپلی به چه درد میخوره، بدنشو قوی کن با پسته و گردو بادام و فندق، قلم، ...

همسرم همش میگه ب غذاش نمیرسی لاغره استخوناش در اومده و این چیزا... 

از نظر دکترش بله خوبه میگه سالمه حساس نشو رو وزنش  بیتگی داره یه روز 5یا6بار میخوره در حد کم&n ...

پسر منم معمولا ۳وعده میخوره وسطا هم موز یا نارنگی و این چیزا

عزیزم دخترمن سانستول روزی ۵ سی سی میخوره..قطره ی kid3fort  هفنه ای یبار ۱۰قطره میهوره..

غذاهم باهزارجور ترفند مثل کابینت و لاک و سبد و تاپ تاپ با پتو و...میدم بهش..

صبحامه نون وپنیر وچایی شیرین ،نیمرو ،تخم مرغ ابپز ..

هفته ای ۲بار ماهی،۲بار مرغ و ۲بارگوشت چرخکرده و یبار چاو گردن بهش میدم..عدسی با تخم مرغ میدم بهش...روزی یدونه بستنی سالار میخوره فقط سالاردوست داره...روزی یک لیوان شیر میخوره...یه نصفه لیوان دوغ با ناهار میخوره..میوه زیاد نمیخوره نهایتا ۲تا پر پرتقال و سیب ..خیار خیلی دوست داره اگرباشه ۲ ۳ تا میخوره  ...بیسکویت گهگاهی تو شیر میزنه میخوره...

غذاهم نقریبا ۱۰تا قاشق غذاخوری میدم بهش

سوگلی خدا منم💜
عزیزم دخترمن سانستول روزی ۵ سی سی میخوره..قطره ی kid3fort  هفنه ای یبار ۱۰قطره میهوره.. غذاهم ...

من براش کیندر میدادم با ایروفیکس، الان براش بن امی،فروگلوبین،زینگ پلاس،امگا۳ و کیندر خریدم ک بدم.متاسفانه پسرم تخم مرغ خیلی دوس داره و اکثرا میخوره خودشم یبوسته همش میترسم زیاد بدم ولی اگ چشش بیافته باید روزی ی دونه درس کنم بخوره

من براش کیندر میدادم با ایروفیکس، الان براش بن امی،فروگلوبین،زینگ پلاس،امگا۳ و کیندر خریدم ک بدم.متا ...

راستش من این ویتامین ها رو اصلا امتحان نکردم فقط سانستول زینک دار بهش میدم که خیلی روی اشتهاش جواب داده..با ویتامین د۳ گه پزشکش گفت تا۶ساا از واجباته برای کودک...ایمونس هم یبار گرفتم دوست نداشت ..

اره روزی یدونه تخم مرغ خیلی خوبه برای بچه ها ..

تخم مرغ رو بده از اونور ملین هم بهش بده.مثلا انجیر خیس شده با ابش ..یا روغن زیتون و ...

متاسفانه دخترمنم یبوستیه و پیدرولاگس بهش میدم بخاطر یبوستش

سوگلی خدا منم💜
راستش من این ویتامین ها رو اصلا امتحان نکردم فقط سانستول زینک دار بهش میدم که خیلی روی اشتهاش جواب د ...

اخه هر روز براش ضرر نداره عزیزم؟؟؟ میترسم زیاد بدم. منم هرازگاهی منیزیم میدم برا یبوستش،زیتون هم خییلی برا یبوستش خوب بود ولی ازبس دادم زده شده اصلا لب بهش نمیزنه قبلا ۱۰تا ی جا میخورد

اخه هر روز براش ضرر نداره عزیزم؟؟؟ میترسم زیاد بدم. منم هرازگاهی منیزیم میدم برا یبوستش،زیتون ...

نه عزیزم روزی یدونه براشوم عالیه ..من تماما دستورات پزشکشو اجرا کردم براش تاالان ک خداروشگر خوب اومده بالا ...برگه زردالو رو امتحان کن براش 

سوگلی خدا منم💜
2790
2778
2791
2779
2792