2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین

98 بازدید | 13 پست

بچه‌ها کمکم کنید صورتم دونه میزنه دونه زیر پوستی که وقتی فشارشون محکم میدم از توشون چیزی کوچولوی سفید میاد بیرون ولی مشخص نمیشن توی ظاهر ولی حالت برآمدگی خال خال به صورت هم داده خیلی بدن وقتی دست میکشم روی پیشونیم رو صورتم برجستگی‌های دونه رو زیر دستم حس می کنم چه کار کنم لطفاً راهکار بدین دانه سرسیاه نیستن ولی سفیدن وقتی فشار میدم چیز سفید از توشون میاد بیرون کمکم کنین جوش هم نیستن اصلاً قرمز  نیستن کاملا زیر پوستن چه کار کنم که صورتم صاف و یکدست بشه هر دفعه کاملاً تخلیه می کنم جوش ها رو ولی یه ظاهر خیلی بد به صورت میدن ولی با این حال بعد از چند روز دوباره برمیگردن اصلا خوب نمیشن دوباره می آیندچکلر کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسم پمادPRODERMAهست واسه پوست چربه وعزیزم بهتر تخم افتاب گردون وغذا های خیلی چرب نخوری با جوش هایه صورتت ور نرو واسه خالی کردن ماده سفید از داخل جوش بهتر یه سوزنو به الکل اغشته کنی بعد رو اروم روی قسمت جوش بزنی بهد با دستمال کاغذی دو طرف جوش رو یواش فشار بده تا اون ماده بیرون بشه و از پماد بزن روش ایشاالله خوب بشه 

سلام اسم پمادPRODERMAهست واسه پوست چربه وعزیزم بهتر تخم افتاب گردون وغذا های خیلی چرب نخوری با جوش ه ...

عزیزم میشه عکس پمادش بدی هر چی میگردم ۱۰۰ تا پرودرما میاره، بالا