سلام خانما منو همسرم سر فرنی ندادنم دعوامون شد وشوهرم گفت که واکسن دگ نمیبرم بزنیم منم عصبانی شدم وبه مادرمو مادرش زنگیدم مامانش ادپومد بالا ومامان من پشت گوشی به شوهرم گفت مگه میخوای روانی کنی بچتو پاشین بربد بزنین دگ شوهرم ازین حرف شاکی ومادرشم شلوغ تر کرد اوضاعو وشروع به پر کردن شوهرم وتوحین واحانت به مادرم منم عصبی تر شدمو رفتم گفتم چی میگی تواونم گفت شماخودتون روانی هستید نه ما مادرت چه حقی داره زنگ به میرم بزنه و ... درصورتی که من زنگیده بودمش مامانم بیکار نیست بزنگه به نظر شما چکار کنم؟؟؟دگ ناییی برای زتدگی کردن با اینا رو ندارم اصلا آرامش ندارم شوهرمم با همه جی کار داره منم که دروغ بلد نیستم بگم شنا باشی قهر نمیشی با مادرشوهر
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.