2777
2789
عنوان

۱۸ سالمه 😑

269 بازدید | 14 پست

من داره ۱۸ سالم میشه وبرخلاف همیشه خوشحال نیستم ودچار بحران شدم😰 فکر میکنم نسبت به سنم اصلا اجتماعی نیستم. دوست زیادی ندارم و حتی توی جمع نمیتونم یه حرف کوچیک بزنم انقد خجالتیم .😭 بدون مامانم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم حتی دکتر میرم مامانم جام حرف میزنه .خیلی این روزا غمگینم و نمیدونم روز تولدم چه حالی خواهم داشت😑 درکل مثل بقیه همسالام نیستم و نمیتونم با هیچکی ارتباط برقرار کنم چه برسه مثل بقیه نامزد داشته باشم و آماده ازدواج باشم😭😑 نظر شما دراین باره چی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینطورم ولی به جز اون قسمت مادرم 

حس بی عرضه گی دارم:)💔💔

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
بی عرضگی 😑

کیبوردم خرابه اگه اجازه بدین:///////

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

منم همینجوری بودم تازه من ۱۶سالگی عقد کردم ۱۷عروسی الان ۲۰سالمه تازه خوب شدم خیلی رو خودم کار کردن وگرنه تلفنی حرف زدنم برام سخت بود😂

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

چقدر یاد خودم افتادم

منم شکل شما بودم 

یه بار رفته بودم دکتر و زل زده بودم تو چشای مامانم که یعنی تو توضیح بده ، اونم زل زده بود به من که یعنی خودت بگو 😂😂  انقدر ضایع بازی درآوردیم دکتر متوجه شد، گیر داد الا و بلا خودت باید حرف بزنی ، مگه خودت زبون نداری نوزده سالته 

حالا خوب شدی ؟؟؟

چون تقریبا هر چند ماه یه بار اون دکتر رو میبینم مجبور شدم که خودم صحبت کنم

خودمم سعی کردم خودمو خیلی تو اون موقعیت ها قرار بدم که خجالتم بریزه ، سخته ولی شدنیه

مثلا برام خیلی سخت بود زنگ بزنم مطب شماره بگیرم ، پشت تلفن از خجالت آب میشدم ولی خب چند بار انجامش دادم الان دیگه نسبت به قبل بهتر شدم.

یا موقع خرید خودم رفتم قیمت اینا پرسیدم

یا خودم تنها رفتم دکتر

بالاخره از یه جایی به بعد باید سعی کنی خجالت رو بذاری کنار مستقل تر بشی