سلام خانوما نمیدنم چمه تز امروز حالم بده ناامیدم از زندگیم سییرم متنفرم حس خوبی ندارم ب خودم و زندگیم شوهرم کم حرف با من حرف نمیزنه خیلی ناراحتم از ازدواجم پشیمونم خیلی 😣دلم میخاست مجرد باشم کنار مامان بابام
کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
عزیزم این فکرا رو بریز دور فعلا که ازدواج کردی به لحظه حال فکر کن و سعی کن راهی پیدا کنی برا بهتر کردن وضعیت. من مطمئنم که اگر بخوای میتونی اصلا ناامید نباش
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
عزیزم این فکرا رو بریز دور فعلا که ازدواج کردی به لحظه حال فکر کن و سعی کن راهی پیدا کنی برا بهتر کر ...
بچه ها مشکل اینجاس شوهرم فکرم نیس ب من نمیرسه محبت نمیکنه از بی پولی از لباس از خرید عید هم گزشتم کار نمیره ک دلم اروم بگیره اصلا بد اخلاقم هست خوب باشه مولی نداره وقتی اعصابم خورده برم یه چیز ناجیز بخرم دلم اروم بشه بچه ها باورتون میشه من نمی بینم داغونم 😢😢😭😭😭😭😭😭 تو شهر غربت بخودا سخته خرج خونه گاهی گاخی باباش میداد الان قهره باباباش من داعونم باباش میدونس پسرش بیکاره اورد در خونه بابام هزار بلف زد ک مغازه میزنم فلان میکنم من خر شدم و ب مامانم گفتم حسین بیکاره من بشم زن بیکار منتها مامانم گف باباش گفته کار گیرش میا خلاثه الن خرج گردن باباش هست از بارداری ک مث سگ حوس خوراکی میکردم گذشتم بخودا حوص پیتزا یا کمپوت گیلاس ادن ننش نمیخرید برام من تو حاملگیم ایقد دهنم اب شده بود از خوردن میوه و خوراکی سگ شده بودم چون پولی نداشت مشکل زندگیم بی کاری رفیق بازی کم محبتی ....... هست شوهرم حرف حرف خودش بخودا من وقتی ازدواج کردم خیلی لاعر شدم همش دق میخورم دق 😢😢😢😢 من نمیتونم لباس بگیرم واس خودم اختیار زندگیم ندارم حالم خ ش نیس دو روز رفتم خونه مامانم شهری دیگس موندم امروزی با اتوبوس اومدم وقتی وارد خونه شدم حالم بد شد چون چیزی برا خورن نیس هیچی این فکرا من دیونه کرده نگین چرا ازدواج کردی نگی چرا نمیره کار ؟؟؟ اخه نمیره 😭😭😭
کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
نمیتونم کجا برم کار داداشم نزاشت برم دانشگله برم تودمغازه کار کنم ...
چی بگم عزیزم انشاالله خدا خودش یه راهی جلو پات بذاره. توکل کن و ناامید نباش به خانواده ات مشکلت رو بگو، اگه تونستی مشاغل خانگی یاد بگیر و انجام بده. انشاالله همه چی زود زود درست میشه ❤
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!