2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بشین سر درس و مقشات بابا   

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...

اینو تو گوشت بکن با هر پسری دوست بشی حداکثر 6 ماه بعد ازت رابطه میخاد

ميدونين من كيم؟ هموني كه نسبت به جاريش حسودي ميكرد چون خيلي زرنگه ولي من تنبل و گشاد 😭  خدايا اگه منو زرنگ نميكني اونو تنبل كن 😭 
چرا؟

خب وقت تلف کردنه دیگه انگار... دوس پسرا تن ب ازدواج نمیدن 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

پشما م

حالا خوبه پشمات 

من که ریز پرزام نابود شدن😑

دختر 16 ساله و اینکارا!!!! من همسن تو بودم گل بازی(خاک +اب)  میکردم😕

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟  

امیدوارم بزرگترین اشتباه زندگیت نکنی .

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز