2777
2789
عنوان

قرص موتیدون به هیچ عنوان نخورید

5925 بازدید | 2 پست

بچه ها لطفا لطفا برای گوارش پیش دکتر طاهری نرید من اصلا راضی نبودم.من با توجه به نظر بقیه رفتم که کلی ازش تعریف کرده بودن.اندو پیش خودشون انجام دادم گفتن رفلاکس دارم.به من میگفت باید بین ۱۲ تا ۱۸ ماه قرص بخوری تا کامل خوب شی.من رفلاکسم شدید نبود خداروشکر مری هم آسیب ندیده بود برای من یه مشت قرص تجویز کرد یکیش موتیدون بود بهم گفته بود روزی دو تا بخورم بعد یه ماه مصرف مداوم قرص ترجیح دادم قرص نخورم ولی متوجه شدم علایمم بدتر از قبل برگشتن و مجبور شدم دوباره برم دکتر این دفه برام لانزو تجویز کردن ولی یکم تحقیقات کردم دیدم نوشته که لانزو خودش باعث ایجاد توده تو دیواره داخلی معده میشه که این خیلی خطرناکتر از رفلاکسه.یه دونه هم ازش نخوردم تا اینکه بعد اون سه هفته از ویزیت اولم که قرصامو قطع کردم یه دفه متوجه شدم علائم افسردگی گرفتم مثل بی قراری شدید اضطراب شدید تپش قلب بی اشتهایی وحشتناک یه دفه تو سه چهار روز ۳ کیلو وزن کم کردم حالم خیلی بد بود اصلا نمیتونستم تو خونه بمونم بدتر از اون خوابم کلا بهم ریخته بود یعنی ساعت ۱۲ با تمام خستگیم میخوابیدم ۱ بیدار میشدم خوابم نمیبرد تا ۳ دوباره میخوابیدم ۴ بیدار میشدم خلاصه بیچاره شدم روزا همش بی قراری بی حوصلگی خستگی،تا اینکه با یه دکتر روانپزشک صحبت کردم گفتم که دکتر معده برام چیا تجویز کرده بودو بعد قطع قرصا اون علایم اومده بود سراغم،تا اینکه در کمال تعجب دکتر گفت تمام علائمم بی خوابیام بی قراریام همه بخاطر مصرف موتیدون بوده که دکتر طاهری برام نوشته بود گفت یکم صبر کن تا علایم قرص از بدنت خارج بشه درست میشی.بدتر از همه این بود که قرص موتیدون باعث ناباروری میشه و این آقای مثلا دکتر بدون اینکه بپرسن من مجردم یا متاهل و اینکه آیا قصد بچه دار شدن دارم یا نه برام راحت تجویز کرده بودن.و اینکه من الان تا یکسال به هیچ عنوان نمیتونم باردار بشم و بعدشم با کلی آزمایش باید اقدام کنم.خواهش میکنم ازتون هر قرصی رو که دکترا براتون تجویز میکنن نخورید تحقیقات کنید پرس و جو کنید تا مثل من بیچارگی نکشید.یک ماه تموم به شدت اذیت شدم تا علائمم کم بشه.و اینکه رفلاکس خفیف با مراعات و رژیم غذایی و دارو گیاهی برطرف میشه مثلا نوشیدنی وسط غذا به هیچ عنوان نخورید ترشی غذاهای چرب نخورید موادغذایی قلیایی بیشتر استفاده کنید چایی نخورید خصوصا با معده خالی.میوه های شیرین بیشتر استفاده کنید و اینکه یه ورزش مخصوص رفلاکس تو اینترنت هست اونو حتما انجام بدید غذا رو تو حجم کم بخورید بلافاصله بعد غذا دراز نکشید حداقل ۲ ساعت فاصله بدید.کنارشم یه دارو گیاهی برای رفلاکس استفاده کنید.خلاصه اینکه خودتون از خودتون مراقبت کنید.حتماخوب میشید و مهمتر از همه استرس نداشته باشید سعی کنید ورزش کنید و از استرس دور نگه دارید خودتونو.دمنوشم استفاده کنید هراز گاهی مثل دمنوش زنجبیل و عسل دمنوش زعفرون و عسل.بهار نارنجم دم کنید برای استرستون.

لانزو و موتیدون رو باهم مصرف میکردی؟ 

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان