2777
2789
عنوان

دمل ترکوندن 😊

273 بازدید | 17 پست

دوس داشتم بیام به شماها بگم

ببینم شماهم جای من بودین اینکارو میکردین؟

چند دیقه پیش تیشه زدم به ریشه دوستی چندین ساله چون مدتها بود این حرفا مونده بود تو دلم و هیچوقت بخاطر اینکه رابطه صمیمیمون بهم نخوره نگفته بودم بهش

دوست و هم دانشگاهیم که هم من هم اون صمیمی ترین دوست همیم و از تمام زیر و روی زندگی هم خبر داریم یه بدی ای داره اونم اینکه هیچوقت نشده ذره ای منافع خودشو زیر پا بذاره و هروقت مرز دوستیمون بکشه به انجام یه کار مهم برا من که من بهش نیاز دارم اون لحظه معمولا اینکارو نکرده.۹۰ درصد مواقع

دیگه اینبار که یه کار ازش خواسته بودم و نکرد منم تصمیم گرفتم این انتقادو ازش بکنم.

دوستم جوریه که من یروز پیام ندم معمولا میاد سراغمو میگیره.دوس داره همش بریم بیرون.همش حرف بزنه باهام اما دوستی که همش اینا نیست.همش تو روزای خوش و خرم و بیرون رفتن و چیزای خنده دار تعریف کردن نیس 

من واسه کسی بخوام دوستی کنم واقعا مایه میذارم براش اما خیلی ضربه دیدم از این خوب بودن.حتی تو همین سایت به خیلیا کمک کردم و اخرش ناراحتم کردن 

یه نیمچه پزشک🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونمم الان کلی حرف میزنه اخرش من متهم میشم ولی عذاب اوره اینهمه خوب و با مرام باشی و اخرش همه بذار ...

با کسی صمیمی نشو و خوبی نکن چون قدر نمیدونن ارزششو ندارن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
خب باید بدونی اون دوستت فقط بدرد درد و دل کردن و وقتگذرونی میخوره اصلا روش حساب نکن انتقادم نکن این ...

اخه پس چرا به حرف که میاد میگه من بهترین دوستتم و تو بهترین دوستمی و کلیم افتخار میکنه بهش

یه نیمچه پزشک🙌
اخه پس چرا به حرف که میاد میگه من بهترین دوستتم و تو بهترین دوستمی و کلیم افتخار میکنه بهش

بهترین در ذهن اون همینقدره برای شما اولویتهای مهمتر داره اون دروغ نمیگه همینقدر تهش مایه میزاره

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی