2777
2789

نه منم هفته ۱۵ ام هم کمر درد هم دنبالچم درد میگیره زیاد سرپا نایست و زیاد نشین

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پزشکت مشورت کن گاهی از کمبود کلسیم هست

آره اسی من به دکترم گفتم واسم منیزیم و کلسیم نوشت

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
میشه ی سوال بپرسم .ترشح قهوه ای روز دهم تاخیر و حس پری میتونه از بارداری باشه؟

آره عزیزم میتونه .. از کی ترشح داری؟

آره عزیزم میتونه .. از کی ترشح داری؟

راستش من ده روزه تاخیر دارم روز هفتم بی بی چکم منفی شد .امروز ده روز شده دیشب مهمون داشتم سرپا بودم ترشحم از امروز شروع شده پد میذارم ی قطره خون روشنم دستمال کشیدم اومد.یعنی باردارم یا دارم پری میشم ؟ تو این مدت همش حس میکنم پری میا ولی نمیاد .قبل پریمم همیشه سینه درد داشتم صد در صد الان ندارم ولی 

راستش من ده روزه تاخیر دارم روز هفتم بی بی چکم منفی شد .امروز ده روز شده دیشب مهمون داشتم سرپا بودم ...

ببین من قبلا اینطور شدم و فرداش پریود شدم ولی استثنا هم وجود داره همینجا دیدم که بعد دوماه با آز منفی باردار بوده .. ان شالله که مال شما لک لانه گزینیه و باردار باشی

ببین من قبلا اینطور شدم و فرداش پریود شدم ولی استثنا هم وجود داره همینجا دیدم که بعد دوماه با آز منف ...

الانم ب شدت تخمدان چپم تیر میکشه. شدید.وای خدا کنه زودتر از این وضعیت خلاص شم فقط بیشتر دوست دارم پری بیا 

الانم ب شدت تخمدان چپم تیر میکشه. شدید.وای خدا کنه زودتر از این وضعیت خلاص شم فقط بیشتر دوست دارم پر ...

عهههه من وقتی باردار شدم تخمدان چپم تیر میکشید ان شالله برای شما هم نی نی باشه😄 الانم ترشح قهوه ای داری؟ ببین پایین ناف سمت چپ رو لمس کن ببین سفتی رو حس نمیکنی یا راست فرق نداره ، من سمت چپم یه سفتی رو حس میکردم که وقتی راستو دست میزدم صاف بود

عهههه من وقتی باردار شدم تخمدان چپم تیر میکشید ان شالله برای شما هم نی نی باشه😄 الانم ترشح قهوه ای ...

از غروبه ک دراز کشیدم استراحت میکنم خیلیی کم شده همون قدر مونده دیگه پدم رو عوض کردم آلوده تر نشده بود .دقیقا پایین ناف سمت چپ تیر های وحشتناک داره میکشه .ولی از نظر سفتی کلا زیر شکمم مثل سنگ شده خواهر خخخ

از غروبه ک دراز کشیدم استراحت میکنم خیلیی کم شده همون قدر مونده دیگه پدم رو عوض کردم آلوده تر نشده ب ...

ان شالله که نی نیه..