2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

555 بازدید | 32 پست

سلام من امروز ۵۶روز که زایمان سزارین شدم که هنوز خونریزی دارم باسونوواژینال متوجه شدم که پولیپ رحم دارم میگن که باید باجراحی برداشته شه کسی تجربه داره .خطرناکه هزینش تو بیمارستان دولتی چقدر خیلی استرس دارم لطفا هر کی تجربه داره چیزی میدونه بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحی کردی 

آره من 5ماه خونریزی داشتم ولی اصلا توسونو نمیفهمید من پولیپ دارم ضخامتم از کم تواین 5ماه رسیدب 30.کورتاژ تشخيصي کردم جواب پاتالوژیم پولیپ بود. من هنوز درگیر ضخامتم بد عمل ضخامتم 14 بود نمیدونم بهترشه یا ن س ماه مجدد قرص دارم میخورم ک بدش باید برم. ولی نگران پولیپ نباش باجراحی برداشته میشه و اصلا خطرناک نیست 

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
۵ ماه خونریزی؟؟کم خونی نگرفتی باقرص ال دی ازبین نمیره؟

نمیدونم بخدا من دوماه مجسترول خوردم بخاطر ضخامت ک خب خوب نشد ازبد کورتاژم دکتر مجدد همونو داد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
میترسم سرطانی باشه 

وای دیوونه ای خخخ دقیقا مث منی ولی پولیپ هیچ خطری نداره مخصوصا اینی ک بد زایمان ایجاد شده و بخاطر زاینانه. کلا 99درصد پولیپ خوش خیمن و اصلااا جای نگرانی نیست

ضخامتشو نمیدونم یعنی چی ؟ولی بهم گفتن دوسانتو نیم

ضخامت خوبه عزیزم ازمن افتضاحه برام دعاکن خوب شم