2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر شوهرته خوبه البته کنار شکلات و چیزای دیگه

دوست پسرته نه مناسب نیست

مگه ولنتاین پسرا نباید کادو بخرن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

به شوهرم میگم یه دونه شاخه گل بگیره آرزوم کسی بهم گل کادو بده

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

من با کسی در  رابطه نیستم ولی از وقتی بزرگتر شدم پدرم و مادرم برام ولنتاین کادو میخرن

برادرمم حتما میفرسته برام

چون معتقدن جلو کمبود های عاطفی رو با همین کادو و گل و ... در کنار بوسیدن و در اغوش گرفتن و محبت میشه گرفت تا دختر ضعف جنس مخالف پیدا نکنه

اگر شوهرته خوبه البته کنار شکلات و چیزای دیگه دوست پسرته نه مناسب نیست مگه ولنتاین پسرا نباید کادو ...

ازدواج‌نکردیم اما قصد داریم واسه همین بعدا ک ازدواج کردیم میتونه به عنوان یادگاری و اینا چیط قشنگی باشه با یه شاخه گل فقط🚶‍♀️

ازدواج‌نکردیم اما قصد داریم واسه همین بعدا ک ازدواج کردیم میتونه به عنوان یادگاری و اینا چیط قشنگی ب ...

ب نظرم ن نخر. ببین ان شالله ازدواج کردی اولین کادو اینو بهش بده.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

من اول میخاستم هودی بخرم بعد گفتم بهتره واسه تولدش هودی بخرم چون ولنتاین یکم رمانتیک طور باشه بهتره واسه همین دلم خاست ست باشه چیزی ک میخرم حالاا واقا نمیدونم):

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز