2777
2789

اگه از تو نی نی سایت دستور گرفتی پیشنهادمیکنم خودسر استفاده نکن

من که هرچی اینجا گفتن انجام دادن نتیجه عکس گرفتم

بادکترمشورت کن حتما

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از تو نی نی سایت دستور گرفتی پیشنهادمیکنم خودسر استفاده نکن من که هرچی اینجا گفتن انجام دادن نت ...

تو گوگل ی جا گفته پرولاکتین رو کم میکنه ی جا گفته زیاد میکنه اخر نفهمیدم تاثیرش رو ,

اگه از تو نی نی سایت دستور گرفتی پیشنهادمیکنم خودسر استفاده نکن من که هرچی اینجا گفتن انجام دادن نت ...

اره منم همینطور مثل پیاز درمانی کلا پریودم قطع شد بعد استفاده ,اما ویتاگنوس کلا تو توضیحات علمیش واضح نگفته چی کار میکنه .لطفا اگه کسی اطلاعات درس داره بیاد بگه 

جدی؟ مثلا چ کاری برعکس شد؟

اره عزیزم

گفتن گرمی بخور منو شوهرخودمونو بستیم به گرمی میل جنسیمون خیلی کم شد دقیقا بعد گرمی خوردن طبعمون گرم بود اذیت شدیم..چندتا ماسک صورت جوش زدم..دوسین اول پریودی که طول قاعدگیمو بیشتر کرد و الانم متوجه شدم تخمکم دیر ازاد میشه اینو نمیدونم اثر گرمیجان بوده یا نه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
تو گوگل ی جا گفته پرولاکتین رو کم میکنه ی جا گفته زیاد میکنه اخر نفهمیدم تاثیرش رو ,

منم نمیدونم 

توذهنم بود واسه بارداری استفاده کنم ولی بیخیال شدم ترسیدم بدترشه

واسه شوهرم ریشه کاسنی و خرنوب گرفتم بازم ترسیدم حتی ی بار هم ندادم بخوره

ریشه کاسنی رو از کجا خریدید خیلی دنبالش گشتم همش عرقشو داشتن😕

عطاری

2790
2778
2791
2779
2792