2777
2789
عنوان

یه لحظه

107 بازدید | 12 پست

سلام سلام خانوما تورو خدا شمام شبیه منین یا من خیلی حساسم تورو خدا کمکم کنین اگه من خیلی حساسم 

وقتی عشقم شبا میگه خوابم میاد و میره انگار دنیا رو سرم خراب میشه یا اگه دیر به دیر پیام و زنگ بزنیم حالم  بد میشه و دلهره استرس میگیرم تورو خدا چیکار کنم 😢

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وابستشی  اینطوری خوب نیست اخه عزیزم ، خودتو اذیت میکنی

چیکار کنم خوب شم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اولشه

خیلیم اولم نیست

ریلکس کن بابا خ وابستشی

اخه چجوری ؟😰بعد اون اصلا وابسته نیست😥

وابستگیتو کمتر کن  کمتر باهاش حرف بزن  سرخودتو گرم کن  سرت شلوغ باشه شبا خوابالو ب ...

میدونی از این میترسم فراموشم کنه 😥

اخه چجوری ؟😰بعد اون اصلا وابسته نیست😥

ببینننن ب این فک کن کل زندگی اون نیستتتت

خودتم زندگی داری، ب خودت برسسس زندگی کن

کسی ک قراره ب همین سادگی فراموش کنه همون بهتر فراموش کنه

ببینننن ب این فک کن کل زندگی اون نیستتتت خودتم زندگی داری، ب خودت برسسس زندگی کن کسی ک قراره ب همی ...

مرسی عزیزم 

میدونی از این میترسم فراموشم کنه 😥

ببین گلم حقیقت تلخه اما از الان امادگیشو داشته باشی بهتره، چه بخای چه نخای ممکنه تورو بزاره کنار . هم مثبت فک کن هم منفی.ممکنه بمونه و این رابطه منجر به ازدواج بشه و ممکنه هم نیاد اصلا و فراموشت کنه.

اما تو به خودت سخت نگیر. اون با نبودنت فراموشت نمیکنه اگه تو ذاتش باشه تو هرلحظه کنارشم باشی بازم نمی بینتت.

هرچی کمتر در دسترس باشی بیشتر دلتنگت میشه.پس نترس از اینکه کمتر باهاش حرف بزنی .

ببین گلم حقیقت تلخه اما از الان امادگیشو داشته باشی بهتره، چه بخای چه نخای ممکنه تورو بزاره کنار . ه ...

مرسی عزیزم