2777
2789
عنوان

دخترمو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 129 پست
الهی عزیزم من درکت میکنم  اگرمیشه بروبیارش شوهرت چی میگه؟؟؟ من که شوهر دربه درشده خودم دوهفت ...

شوهرم سرکاره اگه بیاد میگه مشکلی نیست بزار بره،نمیتونم دوره پارسال یکار کرده بودن دخترم منو میدید جیغ میزد میگف برو

پریکوچولو سابقم،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته عزیزم. درکت میکنم وقتی که اومد  بیشتر بهش محبت کن کاری کن وابستت بشه. درظمن اون گفت مامانت غلط کرد باید جوابشو میدادی و نمیذاشت بچت بره طوری ک بچت باید می‌فهمید برا رفتن نیاز به اجازت دارا

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

خب بزور مگه بردش؟

براچی برده ک چی ؟ شما هم برو حاضر شو برید اونجا امشب با دخترتون خونه اونا باشید ...موقع خواب برگردید خونتون ... اگه اصرار کردن ک بمونید...  شب بمون ..

تنهاش نزار تو هم با دخترت بمون.

صبح باهم برگردید....

بعد شام برو بیارش

برم هم نمیاد که پارسال هم دقیقا این برنامه رو داشتیم با این فرق که من اونموقع طبقه پایین بودم ،دخترم منو میدید داد میزد برو گم شو میگف بوی بد میدی برو

پریکوچولو سابقم،

مادرشوهرت زندست؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ