سندرم خستگی بیقرار گرفتم عین هو پاندا شدم همش میخوابم و همشم خستم و البته مشکوک ب بارداری😑😑😑 چیکار کنم یا چی بخورم ک سرحال شم به خدا کارای خونه همه مونده حال ندارم پاشن یه لیوان اب بخورم
میشه برای اینکه به آرزوم برسم یه صلوات بفرستین واسم؟💙 با افتخار بلینک هستم 😍💖لطفا تو تاپیک هایی که درباره بلک پینک یا گروه های دیگه کره ای هست تگم کنید💖💖
هر وقت خسته شدی استراحت کن اگر هم حال نداری پاشی آب بخوری به یکی دیگه بگو آب بیاره برات آدرس ...
عجب پزشک حاذقی هستی. اینا رو تو کتاب قانون ابن سبنا هم نمیشه پیدا کرد. کجا درس خوندی عزیزم هاروارد؟؟
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
آره من فقط یه سر رفتم هر چی التماس کردن نموندم چون همین حس تنبلی داشتم و جالبش اینجاس که اساتیدش دقیقا همین نسخه شما رو پیچیدن.واقعا چه استعدادهایی تو نی نی سایت ناشناخته هست.
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن