2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت که مو داری.والا.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خب ببافش ک بهم‌نریزه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

کراتینه کن

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
سرم مو و ماسک مو دوتا چیز جداان هردو اگه مارک خوب باشن خوبن

من نمیدونم کدوم بهترهوولی واقعا دیگ عصبی شدم از بس بهم ریخته اس دوس دارم همیشه پسرونه کوتاه کنم

اما حالا که بلند گذاشتم موندم چیکارش کنم

من نمیدونم کدوم بهترهوولی واقعا دیگ عصبی شدم از بس بهم ریخته اس دوس دارم همیشه پسرونه کوتاه کنم اما ...

قبل حموم روغن بزن 

توی حموم اگه ماسک مو خریدی ماسک مو 

بعد حمومم میتونی سرم مو یا روغن ارگان بزنی 

شبم موقع خواب میتونی روغن بزنی ببافی موهاتو صب بشوری هفته ای دوبار انجام بدی موهات خیلی نرم میشه

اگه فقط یکی رو میخوای بگیری سرم مو بگیر 

صاف نمیشه؟

لخت شلاقی نمیشه ولی از وزی درمیاد و با ی بادسشوار صاف میشه.

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز