2777
2789
عنوان

سقط جنین

91 بازدید | 8 پست

سلام خانما . من هفته ۵ بارداری سقط  خود ب خود کردم تو خونه و بعد از یک هفته خونریزی و دفع کیسه ای که مثله حباب بود که داخلش آب بود . و دفعه لخته و خونریزی زیاد  به نظرتون ممکنه بقایا مونده باشه؟ دکترم نبود فردا قرار برم سونو گرافی میترسم بیفتم تو دردسر

حتمااا باید سونو بدی...ان شاالله ک بقایا نداشته باشی.ولی باید حتما سونو بدی

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فردا بهم وقت داده. 

خب خوبه دیگه...فقط با سونو میتونی بفهمی

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
ممکنه خونریزیم قطع شده باشه اما بقایا باشه؟ اخه دردی هم ندارم 

بله ممکنه.ولی خونریزی فقط در حد چندروز قطع میشه و باز دوباره خونریزی داری.ولی معمولا وقتی مدت طولانی خونریزی داری اونوقت معلومه ک بقایا داری.

اره حق با شماست . برام دعا کنین بقایا نمونده باشه

ان شاالله ک کانل دفع شده