2777
2789
عنوان

کیتک تخمک گذاری

70 بازدید | 7 پست

کیا با منفی بودن کیت تخمک گذاری باردار بودن  اصلا این کیتا قابل اطمینان میشه بیایبد نظر بدید لطفا 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری بفھمیم مثبتہ من میخام این ماہ بزنم لطفا یادم بدید

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
گیت زدم مثبت شد منظورت نفهمیدم عزیز

منظورم اینه کیت منفی بشه ولی اشتباه باشه   چند درصد این کیتها جواب میدن 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
منظورم اینه کیت منفی بشه ولی اشتباه باشه   چند درصد این کیتها جواب میدن

من همیشهک استفاده کردم درست بوده

شاید اون موقع تخمک گذاریت نباشه ۳ ماه اخر پری هاتو دقیق بگو تا بهت بگم کی کیت بزنی و تقریبی تخمک گذاریت بگم بهت

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

برا من سه روز دوتا خط افتاد پایینی کمرنگ بود  روز بعدشم اصلا خط دوم نیومد امروزم که روز ۱۷ پریودی خط دوم نبود  کمرنگم باشه یعنی قبول  تخمک گذاری داریم چون من روز ۱۴ درد خیلی شدید ی تخمدونم چپم داشتم که خیلی شدید بود