2777
2789
پس برنامه روزانه بزار گلم مثلا روزی دوتا کابینت رو تمیز کن وکم کم برو جلو  پتو های دم دستی هم ب ...

مرسی از راهنمایی خواهرانت راست میگی بعضی وقتا انقدر سرپا وایمیستم تو خونه که شب میخوام بخوابم احساس میکنم پاهام رو یکی له کرده

آخرشم هیچی به هیچی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از راهنمایی خواهرانت راست میگی بعضی وقتا انقدر سرپا وایمیستم تو خونه که شب میخوام بخوابم احساس ...

خواهش میکنم عزیزم   ولی من جات بودم یه مقدار پول از شوهرم میگرفتم یه مقدار خودم میزاشتم کارگر میگرفتم برا دیوار وکارایی اشپز خونه فوقش ۲ تا ماسک میزدم  و بعد رفتنش هم اسپند دود میکردم اینطوری خیلی راحت تر بودی بازم بسته به شرایط داره موفق باشی عزیزم 

مامان الهه کوچولو 
خواهش میکنم عزیزم   ولی من جات بودم یه مقدار پول از شوهرم میگرفتم یه مقدار خودم میزاشتم کارگر م ...

تا پارسال همیشه یه خانمی بود میمود کمکم هر هفته ولی از وقتی کرونا اومد ترسیدم چون خونه همه میره 

وای اره من استرس میگیرم بااینکه مهمونم ندارم زیاد یاعیدهامیرم خونه مامانم یک شهردیگه کل عیدرو ولی اخ ...

از بچگی بهمون گفتن بد یمونه خونه کثیف باشه و باید خونه تکونی کنی دیگه رفته تو مغزمون دوستم 

وای من واقعا از اسم خانه تکانی هم استرس میگیرم انقدر که خونه با وسواس تمیز میکنم انقدر این کار کردم الان دیگه تواناییش ندارم یه نیرو از شرکت خدمات نظافت منزل نیرو میارم که خونه تمیز کنه خیلی هم از کارش راضی هستم الان بابت اون روزایی که اینقدر به خودم سخت گرفتم ناراحتم به شما هم پیشنهاد میدم اینقدر سخت نگیرید 

وای من واقعا از اسم خانه تکانی هم استرس میگیرم انقدر که خونه با وسواس تمیز میکنم انقدر این کار کردم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ❤️❤️❤️ 

امسال من هیچ کاری نکردم و نمیکنم خیلی حال روحیم خوب نیست