2777
2789

زوده عزیزم از اول اسفند شروع کن اگه پول داری برا اشپز خونه  هم کارگر بگیر خودتو خسته نکن بعدشم برنامه بزار طبق برنامه برو جلو بالکن رو بزار اخر سر 

مامان الهه کوچولو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرای بهمن شروع میکنم

الان زوده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من همیشه خونه ام تمیزه ولی اخرش دیواروپرده وپتوایناروکه بایدتمیزکنی

خب پرده و پتو هم کلا باید تمیز باشه دیگه.من اصلا نمیتونم بفهمم یعنی چی همه دقیقه نود پرده و فرش و ...میشورن 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
جاهایی ک استفادتون کمتره رو اول شروع کن ک زود کثیف نشه

اره خودمم فکر کردم از کمدا شروع کنم که استفاده نمیشن آخر سرم برم تو آشپزخونه که دیگه رفتنش با خودمه برگشتنش با خدا

خب پرده و پتو هم کلا باید تمیز باشه دیگه.من اصلا نمیتونم بفهمم یعنی چی همه دقیقه نود پرده و فرش و .. ...

حالا پتو اره ولی مثلا پرده رو هرچقدرم بشوری اخرش باید اخرای سال بشوری با این وضع گرد و خاک و الودگی هوا پرده ها همش کثیف میشن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خب پرده و پتو هم کلا باید تمیز باشه دیگه.من اصلا نمیتونم بفهمم یعنی چی همه دقیقه نود پرده و فرش و .. ...

من پرده هاموشهریورماه شستم بایداسفندماه بشورم پتوهامواخرزمستان میشورم که دیگه بعدعیدزیاداستفاده نمیکنیم ازشون دیوارهاهم که باروشن کردن بخاری سیاه میشه بایدنزدیک عیدتمیزبشند

اخه با این کرونا که نمیشه کارگر گرفت دوستم 🥲

پس برنامه روزانه بزار گلم مثلا روزی دوتا کابینت رو تمیز کن وکم کم برو جلو  پتو های دم دستی هم بده خشک شویی از همسرم کمک بگیر یادت باشه همه‌ی وسایل خونه رو بعدها عوض میکنی اما دستات پاهات وبدن  تا روزی که هستی با تو  هستن  به خودت سختی نده اروم اروم انجام بده عزیز

مامان الهه کوچولو