2777
2789

مال منم بگین

7 هفتمه صبحا تهوع دارم از بوی ادکلن بدم میاد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

احتمالا دختره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ تیره هم دختر هم پسر داشتن من دیدم

ب نظر من مدل شکم و زیبا و زشت شدن کمی مشخه جنسیت

عکس سنو بده حدس بزنیم از تئوری

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
مال منم بگین 7 هفتمه صبحا تهوع دارم از بوی ادکلن بدم میاد

طبیعیه خیلی بدشون میاد من الان ک ۱۴ هفته ام باز اینجورم

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

عزیزم هوس لبنیات از کمبود کلسیم و نیاز بدن خبر میده حالا هر جنسیتی 

و خستگی و خواب‌آلود شدن از زیاد شدن حجم خون بدن مادر نشأت میگیره

ولی ببین پوست دستات تغییری کرده؟ چه چیزایی هوس میکنی ترش و شور یا شیرین؟

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
من 7 هفته هستم نه ویار دارم نه چیزی، به نظرتون اشکال نداره؟ آخه خواهرم از 5 هفتگی تا 5 ماهگی حالت ته ...

بدن هرکس یه جوریه منم مثل توام هیچی ندارم ولی خواهرم داشت 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
عزیزم هوس لبنیات از کمبود کلسیم و نیاز بدن خبر میده حالا هر جنسیتی  و خستگی و خواب‌آلود شدن از ...

ترش و شیرین ک نمیتونم بخورم شور هم ضرر داره 

اما پوست دستام خشک شده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق