2777
2789
عنوان

دین یا خوانندگی؟! 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3136 بازدید | 124 پست
اینجا همه افکارشون پوسیدست فقط ی چیزی بهشون گفتن قبول کردن اصلا باخودشون فکر نمیکنن

من که خودم کلا به این چیزا اعتقاد ندارم

ولی این خانم هم که اعتقاد داره بازم باید به چیزای درست اعتقاد داشته باشه نه چیزای چرت و پرت

خوانندگی آخه؟

اونوقت مرد ها میتونن چهار تا زن بگیرن و بینهایت هم صیغه کنند....و چیزای چرند دیگه....

کسی میخواد مذهبی باشه به نظرم باید فقط انسانیت داشته باشه کافیه

دروغ نگه تهمت نزنه قضاوت نکنه دل نشکونه با اخلاق باشه...

نه اینکه آواز نخونه چون زنه😐

پس حرفم نزنیم ها؟؟چون صدای خانما نازکه دیگ

ولشون کن اینارو بزار انقدر خودشونو محدود کنن تا ...

منی ک خدا بهم قدرت تفکر داده خودم فک میکنم و احازه نمیدم یه آدم دیگه بیاد بهم بگه چیکار کن چی خوبه چی بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله گلم حلاله ولی اونقدر مسوولیت داره که فکر نکنم مردی از عهدش بربیاد . درصورتی حلال که زن اول رضایت ...

عزیزم اعتقاد شما محترمه منم مثال زدم این وسط تحریف و ضد و نقیض زیاده اما مهم انسانیته نه صرفا رعایت سفت و سخته شرع، اما اتیش سوزوندن و حق الناس به گردن داشتن

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
اگه شیعه باشید این عقیده درست نیست آیات هم ظاهر دارند هم باطن فقط معنی کافی نیست چطور نماز میخونید د ...

من به احکام من دراوردی اعتقادی ندارم...ولی شیعه هستم خداروهم باتمام وجودم میپرستم

پس حرفم نزنیم ها؟؟چون صدای خانما نازکه دیگ

اگه مفسده برانگیزه در حد نیاز 

لازم نیست هی عشوه بیاین.

عزیزم شما حرفت چیه ؟

گفتی آیه ای که مصداق بیار آوردم 

تو این آیه هم درباره تن طبیعی صدا گفته نشده 

صدایی که همراه با عشوه و بالا پایین کردنه مد نظره.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آیه بعدی رو هم مطالعه بفرمایید که خدا فرمود چون عدالت رو رعایت نمی‌کنید به همون یکی بسنده کنید برای ...

صیغه و عقد موقت هم برای کسایی بوده ک توانایی ازدواج نداره و یا میخواد برای اشنایی قبل ازدواج ب هم محرم باشن

خیلیا برای هرزگی ازش سواستفاده میکنن 

در صورتی ک هدف خدا ازین ی چیز دیگه بوده

وگرنه خدا ک از تنوع طلبی خوشش نمیاد دلیلی نداره صیغه رو حلال کنه اگه کرده واسه کسایی هست ک مشکل ازدواج دارن یا میخوان برای ی مدت اشنایی و شناخت بیشتر باهم باشن و گناه نکنن😐

صیغه و عقد موقت هم برای کسایی بوده ک توانایی ازدواج نداره و یا میخواد برای اشنایی قبل ازدواج ب هم مح ...

حضرات به صراحت فرمودن با این عمل یعنی متعه همسرانتان را از ما اهل بیت دور نکنید و از دین بیرون 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
من که خودم کلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی این خانم هم که اعتقاد داره بازم باید به چیزای درست اعتق ...

جالبه خوده این زنا قبول دارن مردا میتونن بخونن میتونن صیغه کنن زن بگیرن  و..... ولی میگن زنا از هر طرف محدود باشن و اینو قبول دارن پس بهتره همینطوری زندگی کنن  ب ماچه ؟ما ک عقل و شعور داریم چرا مثل اینا فکر کنیم من کلا از زاویه دید اینا ب زندگی نگاه نمیکنم

باشه 

الانم می خوام بهت اخطار بدم 

تاپیک و ترک کن 

این تاپیک بوی خون می ده.... 

کاربریت یهو نترکه بچه جون 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
عزیزم ایه گفته به همسرانت بگو

به در میگن  دیوار بشنوه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)