2777
2789
عنوان

دین یا خوانندگی؟! 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 124 پست
اونوقت زن دوم و سوم و چهارم حلاله؟؟ بیخیال

اون زن دومو سوم و چهارم مال زمان اعراب بود ک بخاطر اینکه جمعیت دختر ها از پسرا بیشتر بود چهار تا زن با ی مرد ازدواج میکرد دلیل اینکه دخترها رو هم قربانی میکردن هم بوده چون میخواستن مساوات بین زنو مردها رو برقرار کنن 

اما بعد اسلام جای کشتن دختر ها برای برابری تعداد زنو مرد هاشون هر مرد با چهار زن ازدواج میکرد

الان ک تعداد زن و مردها باهم برابره دلیلی برای این کار نیست

بعضیا دینو ب نفع خودشون تغییر میدن تا چارتا زن بگیرن😐

قران این حکم رو برای زمانی داده ک دختر ها بیشتر از پسر ها بودن نه الان

فکر کنم باید بدونید که احکام شرعی تو آیه ها بیان نمیشن؟ به حز اونایی که اجتماعین.

هرچیزی ک حرامه تو قران ذکرشده..به جزاین؟؟؟چرانباید گفته شه توی قران...واون کسایی ک احکام من دراوردی دراوردن طبق کدوم ایه همچین چیزی گفتن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای مذهبی ک حرام حرام میکنید جواب بدید...مطمئنم اکثرتون حتی یه دورکامل معنی قرانم نخوندید

😏

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من نمیدونم برچه اساسی میگن خداگفته...من تو قران چیزی ندیدم...تنهاچیزی هم ک بهش ایمان دارم قرانه ولاغ ...

اگه شیعه باشید این عقیده درست نیست آیات هم ظاهر دارند هم باطن فقط معنی کافی نیست چطور نماز میخونید در قرآن مگه اشاره شده؟ تعداد رکعت ها؟ پس حتما چون نیست نماز هم باید تعطیل بشه 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
اونوقت زن دوم و سوم و چهارم حلاله؟؟ بیخیال

بله گلم حلاله ولی اونقدر مسوولیت داره که فکر نکنم مردی از عهدش بربیاد . درصورتی حلال که زن اول رضایت داشته باشه و مرد بینشون عدالت رو برقرار کنه نه خیانت های امروزی

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

تو اسلام خوانندگی واسه زن حرامه،😐 نظر کسایی ک واسم مطرح نیستن هم اهمیتی نداره من ترجیح میدم طبق دی ...

....... 🥴

من یه بار خواستم یه همچین نظری رو عوض کنم متاسفانه کلی دردسر برام درست شد 

دیگه تکرارش نمی کنم 

ترجیح می دم هرکس با هر اعتقادی که داره درست/غلط راحت بزارم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
یه زمانی همینایی ک میگن صدای زن حرومه میگفتن دوچرخه شیطانه چون خودش دوتا پا داره م راه میره پس حرومه ...

🤣🤣🤣🤣 

شرط میبندم استارتر یه دختر مدرسه ای باشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هرچیزی ک حرامه تو قران ذکرشده..به جزاین؟؟؟چرانباید گفته شه توی قران...واون کسایی ک احکام من دراوردی ...

آیه ش رو آوردم

شما که  خیلی قرآن و آیه میکنی باید بفهمی 

آشکارا حکم نمیدن .

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خانمای مذهبی ک حرام حرام میکنید جواب بدید...مطمئنم اکثرتون حتی یه دورکامل معنی قرانم نخوندید

شما که خوندی آیه رکعت ها رو برای من بیار ممنونم منم آیه حرام بودن رو میارم سلام و تشهد و سوره های نماز رو هم حتما با ذکر منبع از قرآن کریم بیارید 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

اونایی که میگن توی قرآن نیومده باید بدونین که تو قرآن مستقیم اشاره نشده که زنان خوانندگی نکنن گفته شده صدای زن نباید توسط نامحرم شنیده بشه و باعث تحریک مردان و گناه انداختنش میشه پس واجبه بر زن ها که تقوای خدارا پیشه کنند

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
این واسه زنای پیامبره

عجب😑😑😑

پس حجاب و .... هم برای زنای پیامبره.

میدونن ولی نمیفهمن چرا

دقیقا حرف هم میزنم فکر می کنن می خوام بهشون توهین کنم درحالی که به خدا دلم میسوزه که چرا دیگه حرف خدا رو هم قبول نداریم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️