2777
2789
عنوان

ماشینمون

163 بازدید | 9 پست

ماشینمونو برا آلودگی صوتی گرفتن۲میلیونو۴۰۰تومنم جریمه داشت

حالا سیستم صوتی ماشینو دراورده شوهرم ولی رفته دنبال ماشین جریمشم ریخته ولی چرا نشده دربیاره ماشینو میگن هنوز باید ۱ماهو نیم بشه بعد 

اخه چرااااا😭

من تورکم آذری خودتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چرااخه😭

شوخی میکنم بات از این حال درایی خب سرو صدا کردین ماشینتونو خوابوندن خواهرزاده منم اینحوری بود سه روز بعداز حریمه ماشینشو دادن

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

آشنا داشته باشید سه روزم طول نمیکشه تازه بگیردین دنبال بند "پ" یعنی پارتی

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
شوخی میکنم بات از این حال درایی خب سرو صدا کردین ماشینتونو خوابوندن خواهرزاده منم اینحوری بود سه روز ...

فدات.اخ جریمشو داده ولی گفتم ۱ماهونیم باید بشه

۵دی گرفتن ماشینو 

من تورکم آذری خودتی
فدات.اخ جریمشو داده ولی گفتم ۱ماهونیم باید بشه ۵دی گرفتن ماشینو 

چه خبرههههههه؟اینا زیر میزی میخوان میشناسم که میگم