2777
2789
عنوان

اعتماد ب نفس

121 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من تو سن ۱۴سالگی عقدکردم و ۱۶سالگی دختر اول و ۱۸سالگی دختر دومم ب دنیا اومد الان ده روز دیگه ۲۳ سالم تموم میشه و وارد۲۴ میشم اما مثل خانم های مسن و سن بالاهستم و لباس هایی گل و گشاد میپوشم زیر روسریم گیره میزنم وسیله ارایش آنچنانی ندارم بلد نیستم چی بخرم چطوری استفاده کنم 😔 😭خیلی دوست دارم ی لباس شیک و زیبا بپوشم شال سرم کنم ولی نمیتونم کلا یا سلیقه نداوم شال هم چند تا خریدم ولی بلد نیستم سر کنم از این فیلم های اموزش بستن شال و اینا هم دیدم وقتی از روی اونا سرم میکنم نمیشه کلا 😂 رومم نمیشه بیرون برم واینم بگم که براواین این شکلیم که از اول شوهرم بهم گیر میداد اینجوری بار اومدم الان دیگه بهتر شده کار ب کارم نداره ولی خودم همونجوری مثل امل ها شدم و موندم خسته شدم دیه خانواده همسرم دوتا جاری دارم و یه خاهرشوهر خواهرشوهرم خیلی قرتی و رو مده ۱۵سالشه وقتی اونو میبینم کلی ب حال خودم غصه میخورم ک من وقتی ب سن این بودم باردار بودم و بفکر زندگی و هیچی از نوجوانی نفهمیدم کلا روحیه و اعتماد ب نفسم پایین اومده تورا خدا کمکم کنید از این حال و هوا در بیام 

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

هیچوقت این فکر رو نکن

مادر بزرگ من خیلی مذهبیه اما تو خونه دامن کوتاه میپوشه موهاشم بلوند میکنه

به نظرم تو اینستا پیج های لباس و مدل مو رو فالو کن خیلی کمکت میکنه

صدف بیوتی هم ارایش خوب یاد میده

برو ببین دخترای سن پایین چه تیپایی میزنن با سلیقه خودت ترکیبش کن یه تیپ بزن

شک نکن هم روحیه ت بهتر میشه هم حال و حوصله ت

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستات برو بیا یاد میگیری 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اشکال نداره عزیزم چیز سختی نیست اروم اروم تغییر کن

اگر چاقی وزنت رو‌کم‌کن و لباس های خوب بخر

یهو تغییر نکن بری تو چشم

شال پوشیدن هم چیز سختی نیست 

تمرین کن عادت میکنی راحت

عزیزم غصه خوردن چیزی رو برات درست نمی کنه

اول از همه باید خودتو باور داشته باشی

روی خودت کار کنی حتما نباید مدل اونایی که فلیم دیدی شالتو ببندی

باید از یه جایی شروع کنی چون دختر داری و دو روز دیگه چشم به هم بزنی دخترات میخوای عروس کنی و هر کس بیاد دخترات بخواد بگیره اول به ظاهر و اخلاق شما نگاه می کنه

پس بهتره به جای غصه خوردن اول از خودت شروع کنی تا دختراتم ازت یاد بگیرن

حتما که لوازم ارایشی لازم نیس ولی اینکه چطور لباس بپوشی اثر زیادی داره.چون دختر داری باید به خودت برسی.اول ببین چه رنگی دوس داری؟بعد سعی کن وقتایی که همسرت نیس تو خونه لباسای شیک ولی متناسب با سلیقت و رنگ و مدلی که دوس داری بپوشی و امتحان کنی ببینی کدوم بهت میاد بیشتر.بعد تعییرتو کم کم بروز بده!

من همین یه دونه ام!
الانم سنی نداری برو به خودت برس شاد باش لباسای خوشگا بخر

کلا سلیقه و اعتماد بنفسم زیر صفر

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
اخه خودت بچه بودی اون سن چطوری بچه داری کردی🤔🤔😑😑

به سختی 😭کیلا سوختم از زندگی هیچی نفمیدم واسه همین ب خارشوهرم حسودیم میشه 

شرایط زندگی هر کس با اون یکی فرق می کنه

اون موقع شرایط شما این طوری بوده که زود ازدواج کردی

الان زمونه عوض شده خواهرشوهرت دیر ازدواج می کنه این نباید فکرتو مشغول کنه

از امروز شروع کن 

هر لباسی میخری متناسب سایزت بخر گشاد نخر

سعی کن لباسی که میگیری حتما ست باشه حتی تو خونه ای ارزون گرونش متناسب با پولت باشه

لباسای بیرونتم همین طور حتما سعی کن رنگا رو متناسب انتخاب کنی رنگی رنگی قاطی پاتی نگیری و با کفشات ست کنی همه اینا رو یه روزه نمیشه انجام داد یواش یواش طی یه مدت

هیچوقت این فکر رو نکن مادر بزرگ من خیلی مذهبیه اما تو خونه دامن کوتاه میپوشه موهاشم بلوند میکنه به ...

اره خوب بعضی ها خیلی ب خودشون میرسن و این خیلی خوبه ولی من 😔 میشه پیج صدف رو بدین مرسی